۵ نکته کاربردی برای تهیه کالباس مرغ در خانه

۵ نکته کاربردی برای تهیه کالباس مرغ در خانه

کالباس مرغ یکی از محصولات پروتئینی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است که می‌توانید با دستور پختی آسان آن را در منزل تهیه کنید.

به گزارش 9صبح،کالباس نوعی محصول گوشتی از خانواده سوسیس است که معمولا به صورت سرد و برش خورده مصرف می‌شود. تاریخ تولید سویس و کالباس در ایران به سال ۱۳۰۷ شمسی بر می‌گردد، زمانی که یک فرد روسی به نام افونامو در شهر بندر انزلی با استفاده از یک ماشین دستی کوچک به تولید سوسیس و کالباس پرداخت تا هم وطنانش بتوانند به راحتی این محصول را در ایران تهیه کنند. بعد‌ها این صنعت در ایران رونق پیدا کرد و سوسیس و کالباس مورد توجه ایرانیان قرار گرفت.

به گزارش فرادید، کالباس یک فرآورده غذایی خوشمزه و محبوب در میان همه افراد است که هم به صورت خام در انواع ساندویچ‌ها مصرف می‌شود و هم برای تهیه انواع سالاد، پیتزا، فست فود‌ها و غذا‌های مدرن و امروزی از آن استفاده می‌شود. مصرف کالباس البته خطراتی هم برای سلامتی دارد و باید همیشه برند‌های معتبر و مورد اطمینان آن را تهیه کرد که بسیار هم گران هستند.

شما می‌توانید در منزل با یک روش ساده و مواد لازم در دسترس کالباس خانگی خوشمزه و درعین حال سالم را تهیه کنید و با خیال راحت از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه کالباس خانگی همراه با ارائه نکات مهم مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم

مرغ: نصف سینه کامل و ۱ عدد ران
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
سس کچاب: ۱ قاشق غذاخوری
هویج خام خرد شده: نصف لیوان
قارچ خرد شده: نصف لیوان
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر کاری، پودر دارچین: به میزان لازم

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی

مرحله اول: استخوان ران و سینه مرغ را جدا کنید؛ سپس گوشت مرغ را داخل دستگاه غذاساز یا مخلوط کن بریزید و ادویه‌ها را به مرغ اضافه کنید و چند ثانیه بزنید تا مرغ له شود؛ سپس روغن مایع، نشاسته ذرت و سس کچاب را به مرغ اضافه کنید و چند ثانیه دیگر بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند.

مرحله دوم: مایه کالباس را داخل یک کاسه بریزید و هویج و قارچ خرد شده را به آن اضافه کنید و با دست خوب هم بزنید.

مرحله سوم: یک لیوان بزرگ نشکن را انتخاب کنید و داخل آن را با روغن مایع کمی چرب کنید. مایه کالباس را کم کم داخل لیوان بریزید و با قاشق مدام فشرده کنید تا جای خالی وسط لیوان باقی نماند. مواد کالباس باید کاملا فشرده باشد. بعد از اینکه لیوان پر شد، روی لیوان را با سه لایه فویل کاملا بپوشانید. حالا یک قابلمه مناسب را از آب پر کنید و روی اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید؛ سپس لیوان را داخل قابلمه آب جوش بگذارید. توجه داشته باشید که حداقل یک سوم از ارتفاع لیوان باید داخل آب جوش قرار بگیرد. درب قابلمه را ببندید و حدود یک ساعت و نیم زمان بدهید تا کالباس با حرارت کم بپزد.

مرحله چهارم: بعد از این مدت زمان لیوان را از آب جوش خارج کنید و صبر کنید خنک شود؛ سپس لیوان را به مدت بیست و چهار ساعت داخل یخچال بگذارید بماند. بعد از این مدت فویل را از روی لیوان بردارید و کالباس را از لیوان خارج کنید و با یک چاقوی تیز به صورت دلخواه برش بزنید، نوش جان.

۵ نکته مهم برای تهیه کالباس مرغ در منزل

۱ـ توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی‌توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می‌توانید در بسته‌بندی‌های بهداشتی از فروشگاه‌های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.

۲ـ قابلمه‌ای که برای جوشاندن مایه کالباس از آن استفاده می‌کنید، حتما باید گود و دیواره بلند باشد.

۳ـ حتما قبل از اینکه مایه کالباس را داخل لیوان بریزید، کف و دیواره‌های لیوان را با روغن مایع کاملا چرب کنید.

۴ـ فشرده کردن مواد در تهیه کالباس بسیار مهم است. تا جایی که می‌توانید سعی کنید مایه کالباس را داخل لیوان خوب فشرده کنید.

۵ـ اضافه کردن قارچ و هویج به مواد کالباس مرغ در این دستور کاملا اختیاری است و شما می‌توانید آن را از دستور حذف کنید.

منبع:فرادید

    نظر شما