وام فوری با سهام عدالت

وام فوری با سهام عدالت

حتما این روزها درباره دریافت کارت اعتباری سهام عدالت شنیده‌اید و از ربط آن به طرح زمرد بانک تجارت می‌پرسید. بانک تجارت جزو اولین بانک‌هایی بود که به این طرح پیوست تا بتواند برای مشتریانش امکان و تسهیلات مفیدی فراهم کند. این وام یا کارت اعتباری یا تسهیلات، بدون نیاز به ضامن و به‌صورت غیرحضوری به متقضیان ارائه می‌شود.

به گزارش 9 صبح؛ اگر روش مستقیم مدیریت سهام عدالت را انتخاب کرده‌اید ولی هنوز هیچکدام از سهامتان را نفروخته‌اید، مشمول طرح زمرد می‌شوید. فقط کافی است دکمه تغییر کارگزار ناظر را در پرتفوی‌تان فعال کنید.

اگر روش غیرمستقیم مدیریت سهام عدالت را انتخاب کرده‌اید، بدون نیاز به هیچ کار دیگری مشمول طرح زمرد بانک تجارت می‌شوید.

فراموش نکنید که این بانک تا ۵۰ درصد ارزش روز سهام عدالت‌تان را -بر اساس زمانی که درخواست می‌دهید و سهام عدالت وثیقه وام شما می‌شود-، تسهیلات می‌دهد و به حساب بانک تجارت شما تخصیص می‌دهد.

پس اگر در بانک تجارت حساب ندارید، ابتدا یک حساب افتتاح کنید و تمامی مدارک هویتی لازم را به بانک ارائه دهید، در سجام مراحل ثبت‌نام و احراز هویت‌تان را هم به پایان برسانید. حالا با استفاده از درگاه اینترنتی یا همراه بانک تجارت می‌توانید به سادگی در طرح زمرد بانک تجارت درخواست دهید.

بانک تجارت پس از بررسی اطلاعات شما (بدون هیچ مدرک اضافه یا ضامن یا چک و سفته) و استعلام اطلاعات و سهام شما از بورس، مراحل اداری را انجام می‌دهد تا سهام شما وثیقه دریافت وام سریع بدون ضامن شود و سپس تا سقف ۵۰ درصد ارزش سهام، اعتبار به حساب شما می‌دهد.

اگر در ۲۹ روز این وام را تسویه کنید، هیچ سودی به شما تعلق نمی‌گیرد و وام قرض‌الحسنه محاسبه می‌شود. اما اگر زمان بازپرداخت لازم داشته باشید، با سود ۲۳ درصد و ۳ ساله، می‌توانید وام‌تان را به بانک بازگردانید.

بنابر گفته مسئولان، پس از دریافت سرویس‌های مربوطه از سازمان امور مالیاتی بحث تعیین تکلیف انتقال سهام عدالت متوفیان بعد از اول مرداد سال ۹۹ در دستور کار سپرده‌گذاری مرکزی قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ۱۵ آبان سال ۱۴۰۲ بود که از میراث سامانه انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث پس از کش و قوش فراوان رونمایی شد. بر این اساس وراث متوفیان قبل از مردادماه ۹۹ می‌توانستند با انجام یکسری از اقدام انتقال سهام عدالت متوفی خود را انجام دهند.

انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث که مهدی حاجی‌وند، دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سهام عدالت گفت: در خصوص انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث از سال ۱۴۰۲ امکان انتقال سهام فراهم شد؛ بر این اساس یکی از وراث می‌تواند مدارک لازم را به یکی از شعب بانک‌های تجارت، ملی، ملت، پارسیان و کشاورزی یا کارگزاری‌های منتخب برده و اقدامات لازم را انجام دهد.

در ادامه این مقام مسئول می‌گوید: تاکید می‌شود افراد مدارک را تنها باید به شعب بانک‌های مطرح شده و کارگزاری‌ها منتخب ببرند در غیر اینصورت اگر از مسیرهای دیگر اقدام کنند قطعا دچار مشکل خواهند شد؛ مدارک لازم هم گواهی فوت، گواهی انحصار وراثت، شناسنامه و کارت ملی فرد متوفی و کپی شناسنامه و کارت ملی برابر با اصل شده تمام وراث است.

او می‌گوید: به محض این که اقدامات انجام شد اصل سهام عدالت به وراث منتقل خواهد شد سود سهام عدالت هم در اولین فرصت که برای تمام افراد واریز شود برای این افراد هم واریز خواهد شد همچنین باید تاکید کرد تمام وراث برای دریافت سهام و سود آن باید سجامی باشند.

این مقام مسئول می‌گوید: باید اشاره کرد تمام سودهای سهام متوفیان تجمیع شده و پس از تعیین تکلیف توسط وراث با واریز سود برای این افراد هم این سودها واریز خواهد شد؛ نکته خیلی مهم در خصوص سهام عدالت متوفیان این است که فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث کاملا رایگان است.

اما یکی از مواردی که باید به آن اشاره کرد نبود امکان انتقال سهام عدالت متوفیان مرداد سال ۹۹ به بعد است در همین رابطه هم به تازگی شورای عالی بورس در مصوبه‌ای اعلام کرد: با توجه به مسائل مالیاتی مطرح شده از سوی سازمان امور مالیاتی کشور و راه‌اندازی سامانه میراث از سوی سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، مقرر شد هرگونه سود مربوط به سهام عدالت متوفیان تا زمان تعیین تکلیف مسایل مالیاتی، در حساب‌های شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه نگهداری شود.

فراهم شدن امکان انتقال سهام عدالت متوفیان بعد از مرداد ۹۹ به وراث که خواسته بسیاری وراث است و در همین رابطه موسوی یکی از مخاطبان باشگاه خبرنگاران جوان گفت: لطفا به این موضوع زودتر رسیدگی کنید تا این انتقال انجام شود مدت‌هاست که منتظر هستیم.

در ادامه هم عباس‌زاده دیگر مخاطب ما بیان کرد: پدر من سال ۱۴۰۰ فوت کردند، اما ما نمی‌توانیم سهام عدالت پدرمان رو منتقل کنیم لطفا در این زمینه پیگیری صورت گیرد.

وب گردی

    نظر شما