جوجه کباب فضایی با ران بی استخوان مرغ

جوجه کباب فضایی با ران بی استخوان مرغ

در این مطلب از سایت برای شما طرز تهیه جوجه کباب با ران بی استخوان مرغ رو آماده کردیم ، این روش مرینیت کردن ران مرغ طعمی فضایی و بسیار خوشمره به جوجه کباب شما میده ، حتما واسه یکبار هم که شده امتحانش کنین ! مطمئن باشید مشتری دائمی میشید.

به گزارش 9 صبح، جوجه کباب با ران بی استخوان مرغ ، جوجه کباب با ران بی استخوان مرغ غذایی لذیذ و پرطرفدار است که معمولاً با ران مرغ بدون استخوان تهیه می‌شود و طعمی بسیار خوشمزه و نرم دارد. برای تهیه این کباب ابتدا ران مرغ را از استخوان جدا کرده و سپس به تکه‌های متوسط برش می‌دهند. ران مرغ بی استخوان به خاطر داشتن چربی و بافت نرم‌تر نسبت به فیله، عطر و طعم بهتری دارد. در ادامه این مطلب نحوه مرینیت کردن ران مرغ را به روشی بسیار خوشمزه و لذیذ خواهید دید ، با ما همراه شوید .

جوجه کباب با ران بی استخوان مرغ

مرینیت کردن ران مرغ با ترکیبی از رب انار ، گردو  ، روغن زیتون ، خامه صبحانه ، سیر و پیاز و نعناع و جعفری و … به طور کلی مواد لازمی که در پایین آورده شده !

مواد لازم

ران بدون استخوان مرغ: ۱ کیلو

نمک: ۳ تا ۴ قاشق چایخوری

پیاز کوچک: ۱ عدد

سیر: ۳ حبه

نعناع و جعفری به صورت خرد شده: هر کدام ۲ قاشق غذاخوری

گردو: یک مشت(۵۰ گرم)

رب انار: ۲ قاشق غذاخوری

خامه صبحانه: ۱ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای رومال(گلیز)

باقیمانده مواد مزه دار کردن مرغ

کره

آب لیمو

جوجه کباب با ران بی استخوان مرغ

نکته :

معمولاً همراه با جوجه کباب ران مرغ بی استخوان، گوجه‌فرنگی کبابی، فلفل دلمه‌ای و سبزیجات سرو می‌کنند. این روش پخت به دلیل سهولت خوراکی بودن و طعم بهتر، در رستوران‌ها و منازل طرفداران زیادی دارد و گزینه بسیار مناسبی برای یک غذای سالم و خوشمزه است.

وب گردی

    نظر شما