جوجه کباب فضایی با ران بی استخوان مرغ
در این مطلب از سایت برای شما طرز تهیه جوجه کباب با ران بی استخوان مرغ رو آماده کردیم ، این روش مرینیت کردن ران مرغ طعمی فضایی و بسیار خوشمره به جوجه کباب شما میده ، حتما واسه یکبار هم که شده امتحانش کنین ! مطمئن باشید مشتری دائمی میشید.
به گزارش 9 صبح، جوجه کباب با ران بی استخوان مرغ ، جوجه کباب با ران بی استخوان مرغ غذایی لذیذ و پرطرفدار است که معمولاً با ران مرغ بدون استخوان تهیه میشود و طعمی بسیار خوشمزه و نرم دارد. برای تهیه این کباب ابتدا ران مرغ را از استخوان جدا کرده و سپس به تکههای متوسط برش میدهند. ران مرغ بی استخوان به خاطر داشتن چربی و بافت نرمتر نسبت به فیله، عطر و طعم بهتری دارد. در ادامه این مطلب نحوه مرینیت کردن ران مرغ را به روشی بسیار خوشمزه و لذیذ خواهید دید ، با ما همراه شوید .
جوجه کباب با ران بی استخوان مرغ
مرینیت کردن ران مرغ با ترکیبی از رب انار ، گردو ، روغن زیتون ، خامه صبحانه ، سیر و پیاز و نعناع و جعفری و … به طور کلی مواد لازمی که در پایین آورده شده !
مواد لازم
ران بدون استخوان مرغ: ۱ کیلو
نمک: ۳ تا ۴ قاشق چایخوری
پیاز کوچک: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
نعناع و جعفری به صورت خرد شده: هر کدام ۲ قاشق غذاخوری
گردو: یک مشت(۵۰ گرم)
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای رومال(گلیز)
باقیمانده مواد مزه دار کردن مرغ
کره
آب لیمو
جوجه کباب با ران بی استخوان مرغ
نکته :
معمولاً همراه با جوجه کباب ران مرغ بی استخوان، گوجهفرنگی کبابی، فلفل دلمهای و سبزیجات سرو میکنند. این روش پخت به دلیل سهولت خوراکی بودن و طعم بهتر، در رستورانها و منازل طرفداران زیادی دارد و گزینه بسیار مناسبی برای یک غذای سالم و خوشمزه است.
نظر شما