با ۶ فایدهٔ شگفت انگیز زنجبیل آشنا شوید
شات تند زنجبیل برای کمک به هضم غذا، کاهش التهاب و ارتقای سیستم ایمنی بدن بسیار عالی است و میتواند سطح قند خون شما را کاهش دهد.
به گزارش 9صبح و به نقل از health، شات زنجبیل معمولاً با ریشه زنجبیل درست میشود که یا به تنهایی و یا با آب پرتقال یا لیمو مخلوط شده و مصرف میشود.
زنجبیل تازه تند است. بنابراین، به طور معمول، برای خوش طعم تر کردن آن و جلوگیری از رفلاکس معده نوشیدنیهای دیگری مانند آب پرتغال به آن اضافه میشود.
و بسیاری از شاتهای زنجبیل آماده، حاوی زردچوبه، اکیناسه و پروبیوتیکها هستند. زردچوبه یکی دیگر از مواد غذایی ضد التهاب است.
فواید شات زنجبیل
زنجبیل حاوی ویتامین C، منیزیم و پتاسیم است. در اینجا برخی از مزایای شات زنجبیل آورده شده است.
هضم غذا بهتر
آنزیمهای خاصی در زنجبیل وجود دارد که میتواند به نفخ، کاهش یبوست و تهوع کمک کند.
تسکین درد
به لطف خواص ضد التهابی و آنتی بیوتیکی زنجبیل، این نوشیدنی به کاهش درد کمک میکند.
زنجبیل به جای تسکین فوری درد به تسکین درد طولانی مدت کمک میکند.
ارتقای سیستم ایمنی بدن
از آنجایی که زنجبیل دارای خواص ضد التهابی و آنتی بیوتیکی است؛ میتواند سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کند. همچنین خواص ضد ویروسی و ضد باکتریایی دارید که برای سلامتی عالی است.
اگرچه زنجبیل حاوی ویتامین C است، اما زیاد نیست؛ بنابراین آب لیمو یا آب پرتقال به آن اضافه میشود.
کاهش سطح قند خون
اگر به دیابت نوع ۲ مبتلا هستید؛ زنجبیل میتواند در تنظیم انسولین بدن تان نقش داشته باشد و به ثابت نگه داشتن سطح قند خون شما کمک کند.
کاهش وزن
تحقیقات نشان داده که زنجبیل میتواند گرسنگی شما را کاهش داده و میزان کالری سوزی را افزایش دهد.
زنجبیل گرلین را افزایش دهد، هورمونی که سطح گرسنگی را کنترل میکند و میتواند اشتها را کاهش دهد.
کاهش کلسترول
زنجبیل به کاهش کلسترول تام، کلسترول LDL و تری گلیسیرید کمک میکند.
خطرات مصرف زنجبیل
در حالی که زنجبیل یک ماده شگفت انگیز به حساب میآید، اما در برخی افراد باعث سوزش سر دل شود.
بهتر است آن را به صورت رقیق شده مصرف کنید و اگر سیستم گوارشی حساسی دارید، قبل از افزایش مصرف، از یک وعده کوچک، ۰.۵ تا ۱ اونس، شروع کنید.
طرز تهیه شات زنجبیل در خانه
مواد لازم:
- ۱/۲ فنجان آب لیموی تازه، حدود ۳ تا ۴ لیمو بزرگ
- یک فنجان آب پرتقال
- ۲ اونس زنجبیل تازه
- یک تا ۳ قاشق چایخوری عسل
- فلفل کاین یک تا ۲ دانه
- ۱/۲ قاشق چایخوری زردچوبه
- فلفل سیاه
زنجبیل را پوست بگیرید و خرد کنید. همه مواد را به مخلوط کن اضافه کنید.
مخلوط را در یک صافی بریزید تا مایع باقیمانده از خمیر خارج شود.
مایع را در یک ظرف بزرگ نگهداری کنید. برای تهیه شات، یک تا ۲ اونس کافی است.
بهتر است باقی مانده آن را در مدت 3 تا5 روز مصرف کنید و در یخچال نگه دارید.
نظر شما