غذاهایی که باید برای درمان التهاب مصرف کنید

غذاهایی که باید برای درمان التهاب مصرف کنید

رژیم غذایی نقش مهمی در التهاب مزمن بدن دارد؛ باکتری‌های گوارشی موادی آزاد می‌کنند که ممکن است التهاب را تحریک یا درمان کند.

به گزارش 9صبح و به نقل از health.harvard، انواع باکتری‌هایی که در روده ما وجود دارند و محصولات شیمیایی آنها بسته به غذاهایی که می‌خوریم متفاوت است.

برخی از غذاها باعث رشد باکتری‌هایی می‌شوند که التهاب را تحریک می‌کنند، درحالی‌که برخی دیگر باعث رشد باکتری‌هایی می‌شوند که به سرکوب التهاب کمک می‌کنند.

در این قسمت با برخی از غذاها و نوشیدنی‌هایی که باعث التهاب کمتر و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های می‌شود؛ آشنا می‌شوید:

مطالعات نشان داده است که پلی فنول‌ها دارای خواص ضد التهابی زیادی هستند. غذاهای سرشار از پلی فنل عبارتند از پیاز، زردچوبه، انگور قرمز، چای سبز، گیلاس و آلو، و سبزیجات با برگ سبز تیره مانند اسفناج، کلم پیچ و سبزی‌ها.

علاوه بر این، روغن زیتون، روغن بذر کتان و ماهی‌های چرب مانند سالمون، ساردین اسیدهای چرب امگا ۳ دارند که التهاب را کاهش می‌دهد.

میوه‌ها و سبزیجات:

بیشتر میوه‌ها و سبزیجات با رنگ روشن حاوی آنتی اکسیدان‌ها و پلی فنول‌ها هستند.

آجیل و دانه‌ها:

مطالعات نشان داده که مصرف آجیل و دانه‌ها باعث کاهش التهاب و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت می‌شود.

کاکائو و قهوه:

پلی فنول‌های قهوه و فلاونول‌های موجود در کاکائو دارای خواص ضد التهابی هستند.

چای سبز:

چای سبز نیز سرشار از پلی فنول و آنتی اکسیدان است.

غذاهایی که التهاب را تحریک می‌کنند
  • نوشابه‌های شیرین و کربوهیدرات‌های تصفیه شده (مانند نان سفید و ماکارونی) و گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده.
  • ترکیبات موجود در غذاهای فرآوری شده، مانند امولسیفایرهای اضافه شده به بستنی، نیز بر التهاب تأثیر می‌گذارند.
وب گردی

    نظر شما