آیا مصرف رنگ خوراکی قرمز ۴۰ امن است؟
رنگ خوراکی موجود در بسیاری از غذاهای بسته بندی شده ممکن است بر میزان ابتلا به ADHD یا آلرژی تاثیر داشته باشد.
به گزارش 9صبح و به نقل از clevelandclinic، در برخی موارد کودک پس از خوردن یک کلوچه قرمز بیش فعال میشود؛ همهٔ ما فکر میکنیم قند مقصر است، اما تحقیقات نشان میدهد که رنگ خوراکی مصنوعی مانند رنگ قرمز ۴۰ تا میزان زیادی مسئول است.
رنگ قرمز ۴۰، توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) برای استفاده در غذاها و نوشیدنیها تایید شده است.
اما برخی تحقیقان، رنگهای خوراکی مصنوعی مانند رنگ قرمز ۴۰ را با بیش فعالی، از جمله ADHD در ارتباط میدانند.
رنگ قرمز ۴۰ حاوی بنزن است که یک ماده سرطان زا است.
غذاهایی که حاوی رنگ خوراکی قرمز هستند
رنگ قرمز ۴۰ یکی از محبوبترین افزودنیها است که در محصولات زیادی وجود دارد. در حین خرید باید برچسبها را مطالعه کنید.
غذاهایی که دارای رنگ قرمز ۴۰ هستند عبارتند از:
- کیک و شیرینی.
- غلات.
- آب نبات و آدامس.
- ماست.
- پودینگها
- ژلاتینها
- بستنی.
- جوش شیرین.
- نوشیدنیهای ورزشی.
- نوشیدنیهای انرژی زا.
- پودرهای پروتئینی
- چیپس و میان وعدههای شور.
عوارض جانبی رنگ قرمز ۴۰
تعیین علت برخی عوارض سخت است، زیرا رنگ قرمز همراه با سایر افزودنیها استفاده میشود که ممکن است منجر به علائم نیز شود.
- بیش فعالی، از جمله ADHD.
- تحریک پذیری و افسردگی.
- واکنش آلرژیک.
- کهیر
- آسم.
- عطسه.
- اشک.
- تحریک پوست.
- میگرن.
جایگزینهای رنگ خوراکی قرمز
شما میتوانید از این جایگزینهای خوراکی قرمز در پخت و پز و پخت استفاده کنید:
- آب چغندر.
- پودر چغندر.
- آب زغال اخته.
- آب انار.
- بتاکاروتن.
- کرن بری.
- گیلاس.
- توت فرنگی.
- گل هیبیسکوس خشک شده.
نظر شما