۵ نکته طلایی برای پخت شیرینی پفکی گردویی
شیرینی پفکی گردویی یکی از انواع شیرینیهای سنتی و خوشمزه نوروز است که از ترکیب زرده تخم مرغ، پودر قند و گردو تهیه میشود.
به گزارش 9صبح،این روزها که به ایام عید نوروز نزدیک میشویم، میتوانید با مواد اولیه در دسترس و دستورهای آسان پخت شیرینی در منزل یک ظرف شیرینی سالم، خوشطعم و مطمئن را برای خود و خانواده تهیه کنید.
به گزارش فرادید، یکی از این شیرینیها شیرینی پفکی گردویی است که علاوه بر داشتن مواد اولیه در دسترس، روش پخت بسیار سادهای دارد. در ادامه این مطلب طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی همراه با ارائه نکات مهم برای تهیه این شیرینی در منزل تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای پخت شیرینی پفکی گردویی
زرده تخم مرغ: ۶ عدد
پودر قند: ۱۵۰ گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
هل سابیده: یک قاشق مرباخوری سرپر
گردو خرد شده: ۴۰۰ گرم
آرد: یک قاشق غذاخوری سرپر
پودر پسته برای تزیین: به مقدار لازم
طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی
مرحله اول: ابتدا زردهها را از سفیدهها جدا کنید و آنها را داخل یک کاسه گود بریزید. بعد وانیل و پودر هل را به آن اضافه کنید. همزن را روشن کنید و ابتدا با دور کند حدود یک دقیقه زردهها را بزنید. سپس دور را تند کنید و حدود سه دقیقه دیگر به هم زدن ادامه بدهید تا رنگ زردهها کمکم سفید شود. در این مرحله پودر قند را به مواد اضافه کنید و دوباره آنقدر هم بزنید تا رنگ مخلوط کاملاً سفید شود. بعد آرد را اضافه کنید و وقتی خوب مخلوط شد، همزن را خاموش کنید.
مرحله دوم: در این مرحله گردوها را به مخلوط اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و با استفاده از دو قاشق چایخوری به اندازه نوک قاشق از مخلوط بردارید و روی سینی بگذارید. حتماً به اندازه کافی فاصله بگذارید که بعد از پخت شیرینیها به هم نچسبند. این کار را تکرار کنید تا سینی فر پر شود. سپس پودر پسته را روی آن بپاشید و سینی را در فری که از قبل روشن کردهاید و کاملاً داغ شده است، قرار بدهید. درجه فر به درجه اجاق گاز یا فر شما بستگی دارد. مدت زمان پخت این شیرینی ده دقیقه است. این شیرینی خیلی زود میسوزد؛ پس دمای فر را متعادل نگه دارید.
۵ نکته مهم برای پخت شیرینی پفکی گردویی
۱ ـ مایع این شیرینی باید سفت باشد. اگر بعد از ریختن گردو احساس کردید هنوز مایع شیرینی شما شل است، باز هم به آن گردو اضافه کنید تا جایی که سفت شود و با قاشق به سختی هم بخورد. توجه داشته باشید که اگر شیرینیهای شما در فر وا رفت، به این معناست که گردوی مواد کم است و باید اضافه کنید.
۲ ـ هنگامی که دارید از مخلوط با قاشق برمیدارید و روی سینی فر میگذارید، هرچند دقیقه یک بار آن را هم بزنید تا مخلوط شما یک دست باشد.
۳ ـ از آنجایی که پایه این شیرینی زرده تخم مرغ است، باید هل و وانیل را به اندازه کافی بریزید، در غیر این صورت شیرینی شما بوی زحم تخم مرغ میدهد.
۴ ـ آردی که به شیرینی اضافه میکنیم، برای فرم بهتر آن است. میتوانید کمی پکینگ پودر هم برای پف بیشتر شیرینی به مواد اضافه کنید.
۵ ـ سعی کنید تخم مرغهای درشت را برای پخت این شیرینی استفاده کنید. تخم مرغ باید حتماً به دمای محیط رسیده باشد؛ بنابراین نیم ساعت قبل از شروع پخت، تخم مرغها را از یخچال خارج کنید. هنگام جدا کردن زرده و سفیده دقت کنید که ذرهای از سفیده با زردهها مخلوط نشود. برای جدا کردن زرده و سفیده میتوانید از ابزار مخصوص این کار استفاده کنید و اگر آن را در دسترس ندارید، میتوانید با کفگیرهای سوراخدار این کار را انجام بدهید. به این صورت که کفگیر را روی یک کاسه بزرگ نگه دارید، بعد تخم مرغ را روی آن بشکنید و کفگیر را آرام تکان بدهید تا سفیده از لابه لای سوراخهای کفگیر داخل کاسه بریزد و زرده روی کفگیر باقی بماند.
منبع:فرادید
نظر شما