مرگ ناگهانی با مصرف این آجیل پر مصرف
بادامها تنها زمانی خطرناک هستند که نوع اشتباه را مصرف کنید. بادامهای شیرین در صورت مصرف متعادل، خوراکیهایی سالم هستند، اما بادامهای تلخ حاوی سطوح بالای هیدروژن سیانید هستند.
به گزارش 9صبح، تنها ۷ تا ۱۰ دانه بادام تلخ خام میتواند یک فرد بزرگسال را بهشدت بیمار کرده و به طور بالقوه موجب مرگ یک کودک شود. با این وجود، بادامهای تلخ نوعی از این ماده غذایی هستند که برای عصارهگیری استفاده میشوند و به دلیل پشت سر گذاشتن روند فرآوری به گزینهای بیخطر تبدیل میشوند.
نظر شما