سازمان دامپزشکی درباره شیوع تب کریمه کنگو به دامداران هشدار داد
مشاور رئیس سازمان دامپزشکی گفت: افراد ضمن اجتناب از مصرف جگر خام یا نیم پخته، تهیه گوشت قرمز از مراکز تحت نظارت دامپزشکی، لاشه را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگه داری کنند.
به گزارش 9صبح،امین اسدی افزود: تاکنون گزارشی از بیماری تب کریمه کنگو در سطح کشور نداشته ایم.به گفته او، این بیماری مشترک دام و انسان، در صورت عدم رعایت بهداشتی انسان را مبتلا خواهد کرد.
اسدی با اشاره به توصیه هایی درخصوص شیوع بیماری تب کریمه کنگو به دامداران بیان کرد: دامداران از کشتار غیرمجاز دام در محل های غیرمجاز خودداری کنند، همچنین از له کردن کنه با دست و روی بدن دامدار اجتناب کنند.
مشاور رئیس سازمان دامپزشکی گفت: افراد ضمن اجتناب از مصرف جگر خام یا نیم پخته، تهیه گوشت قرمز از مراکز تحت نظارت دامپزشکی، لاشه را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگه داری کنند.
نظر شما