معاون رئیسی «ویترین دختران» راه انداخت

معاون رئیسی «ویترین دختران» راه انداخت

انسیه خزعلی گفت: دیدیم که در اغتشاشات از زن سوء استفاده ابزاری شد. همچنین فضاسازی تبلیغی درباره مسمومیت دختران در جهان شکل گرفت و تلاش شد خلاف واقع مسائل را مطرح کنند. این امر به دست خود بانوان خنثی می‌شود.

به گزارش 9 صبح، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده از رونمایی بخش «ویترین دختران» در پلتفرم‌های داخلی در روز دختر خبر داد.

انسیه خزعلی در نشست هماهنگی شورای گرامی‌داشت دهه کرامت، ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر، اظهار کرد: در روز دختر بخش «ویترین دختران» در پلتفرم‌های داخلی را افتتاح خواهیم کرد و از این بخش رونمایی می‌شود.

وی درباره برنامه‌های تدارک دیده شده برای این روز توضیح داد: جشنواره فیلم و هنر خاص بانوان در این روز کلید زده می‌شود و امیدواریم شاهد برنامه‌های چندرسانه‌ای، تصویری، فیلم کوتاه و بلند، تئاتر و ... در حوزه زنان و دختران بیش از گذشته باشیم.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب در خصوص بانوان افزود: با توجه به تعبیر ایشان، زن در تعریفی که به شرق نسبت داده شده، بی‌نقش و در حاشیه است و در تعریف غربی موجودی است که جنسیت او بر انسانیت او می‌چربد و ابزاری برای سرمایه‌داری تعریف شده است اما ما در حوزه زنان، الگوی سوم را ارائه می‌دهیم که نه شرقی و نه غربی است. باید تاکید مجدد بر الگوی سوم زن داشته باشیم که این زن در عرصه‌های مختلف اجتماعی، سیاسی و... فعال است و در عین حال عفیف، خانه‌دار و مربی فرزند است و می‌تواند جنبه‌های مختلف زندگی را با هم جمع کند که دختران ما این را به جهان ثابت کرده‌اند.

خزعلی همچنین به پیروزی دختران ملی پوش هاکی روی یخ کشورمان در پنجمین دیدار خود در رقابت‌های قهرمانی بزرگسالان آسیا و در مقابل سنگاپور نیز اشاره و تصریح کرد: دختران ملی‌پوش هاکی روی یخ با وجود شرایط ویژه‌ای که جهان برای کشور ما وضع کرده است و با وجود تحریم‌ها و سختی‌ها، این پیروزی‌ها را کسب کرده‌اند. این پیروزی با وجود کمبود امکانات و با حفظ حجاب در صحنه بین المللی الگوی بی‌نظیری است که جهان باید به آن روی آورد.

وی خاطرنشان کرد: رهبری گفتند که ما در حوزه زنان مطالبه‌گر هستیم و اجازه نمی‌دهیم سوء استفاده ابزاری از زن صورت بگیرد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده همچنین به لزوم برگزاری پویش‌هایی با محتوای دوری از تجمل‌گرایی و تبلیغ ساده‌زیستی در استان‌ها تاکید کرد و با اشاره به ضرورت فعالیت گروه‌های مردمی برای برگزاری پویش‌های مختلف در حوزه زنان اظهار کرد: دیدیم که در اغتشاشات از زن سوء استفاده ابزاری شد. همچنین فضاسازی تبلیغی درباره مسمومیت دختران در جهان شکل گرفت و تلاش شد خلاف واقع مسائل را مطرح کنند. این امر به دست خود بانوان خنثی می‌شود.

خزعلی در پایان سخنان خود به لزوم همکاری بخش‌های فرهنگی با وزارت آموزش و پرورش در راستای اجرای برنامه‌های ویژه دختران گفت: هماهنگی لازم با شهرداری انجام شده است تا فرهنگسراها، مدارس اطراف خود را تحت پوشش داشته باشند و در روز دختر برایشان برنامه‌های شاد و آموزنده اجرا کنند.

در بخش دیگر این نشست، فاطمه ناظر دبیر کارگروه دختران معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده درباره محتوای بخش ویترین دختران در پلتفرم‌های داخلی که در روز دختر رونمایی می‌شود، اظهار کرد: «ویترین» در واقع محتوای مناسب دختران است. در بررسی‌هایی که داشتیم درصدد آمدیم فضایی را برای دختران مهیا کنیم تا محتوای تایید شده و مطلوب را در جهت و با نگاه گفتمان‌سازی در بین دختران ارائه دهد.

وی ادامه داد: نتیجه بررسی‌ها این بود که ساختن پلتفرم جدید کار درستی نیست و از این رو برنامه‌ای را طرح ریختیم که در پیام‌رسان‌های موجود داخلی مثل سروش، بله، روبیکا و در آینده در آپارات و پیام‌رسان‌های موجود دیگر، فضایی را فراهم کنیم که محتوای ویژه دختران آنجا ارائه شود.

دبیر کارگروه دختران معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: در این پیام‌رسان‌ها فضایی به نام" ویترین محتوایی" ایجاد شده است و محتواهای مناسب دختران را به صورت ویترین در اختیار آن‌ها قرار می‌دهیم که هم در شبکه‌های اجتماعی بازدید بالایی می‌خورد و هم کاملا جریان‌ساز است.

وب گردی

    نظر شما