تکلیف رفع فیلتر شبکه های اجتماعی و قیمت اینترنت مشخص شد
عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ارتباط با رفع فیلتر گوگل پلی اظهار کرد: از کارگروه خود در حال پیگیری این موضوع هستیم. این مسدودیت در دستور کار، کارگروه تعیین مصادیق انجام شده که دبیرخانه آن در دادستانی کل کشور است.
به گزارش 9 صبح، اینترنت در ایران پس از اعتراضات و حوادث ۱۴۰۱، با محدودیت و فیلترینگ شبکههای اجتماعی مواجه شد. گزارشها نشان میدهند که با وجود فیلترینگ اینترنت و فیلتر بودن تلگرام، اینستاگرام و توییتر در ایران، هنوز جمعیت چند ۱۰ میلیونی کاربران ایرانی در این سه پلتفرم حضور دارند. وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ شبکههای اجتماعی و قیمت بستههای اینترنت توضیحاتی ارائه کرد.
عیسی زارعپور گفت: نظر تخصصی ما در وزارت ارتباطات آن است که در بحث مسدودیت گوگل پلی باید تجدید نظر شود و این موضوع را نیز دنبال خواهیم کرد.
عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ارتباط با رفع فیلتر گوگل پلی اظهار کرد: از کارگروه خود در حال پیگیری این موضوع هستیم. این مسدودیت در دستور کار، کارگروه تعیین مصادیق انجام شده که دبیرخانه آن در دادستانی کل کشور است. نظر تخصصی ما در وزارت ارتباطات آن است که در بحث مسدودیت گوگل پلی باید تجدید نظر شود و این موضوع را نیز دنبال خواهیم کرد.
او درباره بحث شفافیت و قیمت بستههای اینترنتی گفت: نرم افزارهای متعددی در تلفنهای همراه وجود دارد که نشان میدهد چه میزان استفاده از بستههای اینترنتی صورت گرفته است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: اما اگر شخصی احساس کرد بسه اینترنتی اش زودتر از زمان واقعی خود تمام شده است میتواند با سامانه کشوری ۱۹۵ تماس بگیرد و حتما رسیدگی خواهد شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برنامه دولت برای سند توسعه هوش مصنوعی را اعلام کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: متولی ایجاد قوانین در زمینه هوش مصنوعی، شورای عالی فضای مجازی است که بر روی سند توسعه هوش مصنوعی در حال کار هستند.
عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: تقسیم کار درباره هوش مصنوعی در نهادهای مختلف دولت و متولی ایجاد قوانین پیرامون آن، توسط مرکز ملی فضای مجازی صورت میگیرد. این مرکز مدتهاست که روی سند توسعه هوش مصنوعی کار میکند.
عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: تقسیم کار درباره هوش مصنوعی در نهادهای مختلف دولت و متولی ایجاد قوانین پیرامون آن، توسط مرکز ملی فضای مجازی صورت میگیرد. این مرکز مدتهاست که روی سند توسعه هوش مصنوعی کار میکند.
به گفته عیسی زارعپور، در پژوهشگاه ارتباطات نیز از یک و نیم سال گذشته روی نقشه راه هوش مصنوعی کار میشود.
زارعپور تاکید دارد: در برنامه هفتم توسعه، پرداختن به هوش مصنوعی جزو تکالیف است و ارتباطات، هوشمندسازی و استفاده حداکثری از این فناوری برای همه دستگاهها توصیه میشود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ابراز امیدواری کرد که در نهایت تمام نهادهای حاکمیت با استفاده از هوش مصنوعی متحول شوند.
نظر شما