در این شهر اراذل را زنده زنده در آتش می سوزانند + عکس
هائیتی مدتهاست که از عنوان فقیرترین کشور در نیمکره غربی رنج میبرد و اخیراً به عنوان گرسنهترین کشور معرفی شده است، اما این کشور با خونریزیهای شرورانه نیز مواجه است.
به گزارش 9 صبح؛ هائیتی مدتهاست که از عنوان فقیرترین کشور در نیمکره غربی رنج میبرد و اخیراً به عنوان گرسنهترین کشور معرفی شده است، اما این کشور با خونریزیهای شرورانه نیز مواجه است.
از آنجایی که قتل، آدم ربایی و تجاوزهای گروهی وحشیانه در پورتو پرنس پایتخت هائیتی به اوج خود رسیده است، جمعیت غیرنظامی با در دست گرفتن انواع سلاحها به دفاع از خود میپردازند.
مردم پورتو پرنس در حال مبارزه با باندها در خطرناکترین شهر جهان هستند که در آن گانگسترها به طرز وحشیانهای یکدیگر را میکشند.
باندهای جنایتکار اکنون بین ۶۰ تا ۸۰ درصد از پایتخت هائیتی را کنترل میکنند، گروههای مخالف مسلح به قمههایی که در خیابانها میجنگند و اجساد روی آتش سوزان انباشته شده است.
اما اعضای مردم که به باندها وابسته نیستند نیز به خیابانها ریختهاند و آمادهاند تا اعضای باندی را که به محله آنها تجاوز میکنند از بین ببرند.
هائیتی مدتهاست که از عنوان فقیرترین کشور در نیمکره غربی رنج میبرد و اخیراً به عنوان گرسنهترین کشور معرفی شده است، اما این کشور با خونریزیهای شرورانه نیز مواجه است.صحنههای وحشتناکی در چند ماه گذشته در خیابانهای پورتو پرنس مشاهده شده است که برخی از اراذل و اوباش قصابی و سوزانده شدهاند.
به گفته یک مسئول حقوق بشر سازمان ملل، هائیتی بر فراز پرتگاهی آویزان است.
زلزلههای مداوم، تورم فزاینده، قحطی و فروپاشی سیاسی تقریباً تمام شهر را گرفتار کرده است، در حالی که باندهای مسلح همچنان به وحشت افکنی در میان مردم، آدم ربایی، تجاوز، شکنجه و قتل ادامه میدهند.
کارشناسان بر این باورند که این اراذل و اوباش بیرحم اکنون ۸۰ درصد از پایتخت را در کنترل دارند و خشم خشونتآمیز شهر را فلج کرده است.
خشونت به مناطقی در شمال که قبلاً امنتر بود سرایت کرده است و به گفته سخنگوی حقوق بشر سازمان ملل هیچ منطقهای در پایتخت اکنون از چنگال باندها در امان نیست.
اما یک ارتش غیرنظامی جدید وارد جنگ شهری پورتو پرنس شده است که به نام «بوا کاله» شناخته میشود. یک جنبش مردمی که از مبارزه و رنج و با هدف برقراری عدالت مرگبار ناشی شده است. این جدیدترین مشکل برای ضربه زدن به پایتخت فاجعهزده است، زیرا این جنبش عدالتخواهانه هوشیار جای مجریان قانون مجروح و مستهلک شده و دولت ناتوان را گرفته است.
سازمان ملل گزارش داده که به سختی ۳۵۰۰ افسر پلیس با تجهیزات کم در سراسر کشور جزیرهای هائیتی در حال گشتزنی هستند. این حداقل نیروی پلیس وظیفه حفاظت از ۱۱ میلیون نفر را دارد که توسط بیش از ۲۰۰ باند گروگان گرفته شده اند.
غیرنظامیانی که از آزار و اذیت توسط باندها خسته شدهاند، با در دست گرفتن قمه، چاقو، سنگ و چوب تیز با آنها مقابله میکنند.
در ساعات اولیه ۲۴ آوریل، ارتش غیرنظامی حرکت انتقام جویی خود را با بازپس گرفتن کنترل محله آلوده به جنایات Canapé-Vert آغاز کرد. آنها به اتوبوس پلیس حامل ۱۳ گانگستر مظنون حمله کردند، و پس از بیرون کشیدن آنها را کتک زدند، و پس از زجرکش کردن سوزاندند. اجساد سوخته آنها در خیابانها رها شد تا همه ببینند. اعضای بوا کاله در ادامه ۶ نفر از اعضای این باند را گرفته و زنده زنده سوزاندند.
این آغاز طلوع جدیدی از خشونت است که سازمانهای حقوق بشر استدلال میکنند که پایتخت هائیتی را بیشتر در بی ثباتی و بی قانونی فرو برده است، در حالی که برخی از هائیتیها استدلال میکنند که این آغاز خیزش اجتماعی رادیکال است.
آریل هنری، نخستوزیر هائیتی خشونت را محکوم کرده و گفته است: ناامنی که ما تجربه میکنیم وحشتناک است و افزود که مردم نباید به خشونتهای بیفکر کشیده شوند.
آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد هم گفته که وضعیت فعلی هائیتی منعکس کننده تهدیدی برای امنیت کل منطقه و فراتر از آن است.
نظر شما