۶ ماده غذایی طبیعی برای جلوگیری از لخته شدن خون و کاهش خطر سکته مغزی

 6 ماده غذایی طبیعی برای جلوگیری از لخته شدن خون و کاهش خطر سکته مغزی

به گفته اداره آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، مصرف سیر، روغن ماهی، ویتامین D، زنجبیل، آووکادو و روغن زیتون ممکن است به رقیق شدن خون و کاهش خطر سکته کمک کند.

به گزارش 9صبح، مصرف برخی مواد غذایی می تواند به طور طبیعی به رقیق شدن خون و کاهش خطر آسیب های جدی کمک کند. اداره آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت 6 ماده غذایی زیر را شناسایی کرده است که احتمالاً می توانند به رقیق شدن خون کمک کنند: سیر، روغن ماهی، ویتامین D، زنجبیل، آووکادو و روغن زیتون. سیر دارای خواص رقیق کننده خون است، با این حال، توصیه می شود در صورت مصرف سیر از داروهای رقیق کننده خون، قبل از مصرف با پزشک متخصص مشورت کنید زیرا می تواند با دارو تداخل داشته باشد. روغن ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است و پتانسیل کاهش خطر سکته را دارد. ویتامین D در انواع غذاها مانند بادام، غلات کامل، تخمه آفتابگردان، تخم‌مرغ و مغزها یافت می‌شود و می‌توان آن را به عنوان مکمل نیز مصرف کرد. زنجبیل حاوی سالیسیلات است، اسیدی که می تواند خطر سکته را کاهش دهد. آووکادو همچنین سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 و اسید سالیسیلیک است که می تواند از لخته شدن خون جلوگیری کند. و در آخر اینکه روغن زیتون حاوی فنل هایی است که در جلوگیری از لخته شدن خون و به تاخیر انداختن چسبندگی پلاکت های خون موثر است. در واقع، یک مطالعه منتشر شده در مجله آمریکایی تغذیه بالینی ادعا می کند که پیروی از الگوی غذایی مدیترانه ای، که سرشار از زیتون، ماهی، سیر، حبوبات و سبزیجات است، با تعداد کمتری از بیماری های قلبی عروقی در میان مردم ساکن در ارتباط است. کشورهای حاشیه دریای مدیترانه

وب گردی

    نظر شما