چگونه جوجه کباب را مزه دار کنیم؟

چگونه جوجه کباب را مزه دار کنیم؟

کثر ما وقتی صحبت جوجه کباب می شود یاد جوجه زعفرانی می گفتیم در حالی که طعم های دیگر این غذا هم بسیار خوشمزه است.

به گزارش9صبح،اکثر ما وقتی صحبت جوجه کباب می شود یاد جوجه زعفرانی می گفتیم در حالی که طعم های دیگر این غذا هم بسیار خوشمزه است.از جمله جوجه ترش،لاری،یونانی و مکزیکی.روش های مزه دار کردن جوجه کباب را در ادامه بخوانید.

جوجه مکزیکی با چی درست می شود

کانال ایده های خانه داری در روبیکا نوشته: برای تهیه جوجه مکزیکی سینه مرغ خردشده را با ماست و سس کچاپ و نمک و فلفل سیاه،فلفل قرمز،پاپریکا،پول بیبرو پودر کاری خوب مخلوط کنید و چند حبه سیر اضافه کنید و چند ساعتی داخل یخچال بگذارید تا مزه دار شود. 

مواد جوجه زعفرانی

اول از همه به مرغ ها زعفران بزنید.بعد مایونز،سس خردل،نمک و فلفل سیاه،روغن زیتون و پیاز بزنید و چند ساعت صبر کنید تا جوجه ها مزه دار شوند. 

مواد لازم برای جوجه ترش

برای درست کردن جوجه ترش اول مرغ را با زعفران مزه دار کنید. سپس به آن گردو پودر شده،رب انار و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.بعد پیاز و سیر و ریحان و نعنا تازه بزنید تا عطر بهتر ی داشته باشد.

طرز تهیه جوجه لاری

برای تهیه جوجه لاری در خانه،به مرغ ها زعفران بزنید.سپس ماست پرچرب،آب لیمو،روغن زیتون،نمک،فلفل قرمز و پاپریکا و تخم گشنیز اضافه کنید.درنهایت پیاز بریزید و بگذارید مزه دار بشود. 

جوجه یونانی را چطور درست کنیم

برای تهیه جوجه یونانی باید به مرغ، ماست و آبلیمو و روغن زیتون بزنید و سپس نمک و فلفل سیاه و جعفری خردشده و سیر اضافه کنید.

منبع:دولت آنلاین

وب گردی

    نظر شما