خبر بد برای فرهنگیان/ کاهش ۴۵ درصدی حقوق مردادماه این معلمان
کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجویان در هر ماه به بهانههای مختلف و نبود حداقل امکانات رفاهی در این دانشگاه وضع ناراحتکنندهای در آن ایجاد کرده است..
به گزارش 9 صبح؛ یک نماینده مجلس گفت:فقدان امکانات رفاهی، سطح پایین علمی و برخی زدوبندهای سیاسی در اداره دانشگاه فرهنگیان به عنوان مسائلی که موجب ناراحتی و نارضایتی فارغالتحصیلان شده و به جرأت میتوان گفت وضعیت برخی زندانهای کشور از مجموعه دانشگاه فرهنگیان بهتر است.
محمد باقری در نشست علنی امروز (دوشنبه، ۲۳ مردادماه) مجلس شورای اسلامی در ابتدای نطق میان دستور خود ضمن محکوم کردن حادثه تروریستی شاهچراغ و تسلیت شهادت چند تن از هموطنانمان در این حادثه، از دستگاه امنیتی و انتظامی خواست با هوشیاری کامل مانع تکرار اینگونه حوادث شوند.
نماینده بناب و خوشهمهر در ادامه خطاب به رئیس دولت گفت: آقای رئیس جمهور دریاچه ارومیه نفسهای آخر را میکشد، مردم آذربایجان حالشان خوب نیست و نگران آینده، مهاجرت اجباری و ترمک شهر و دیار خود هستند. سدسازی، توسعه غیرعلمی و غیراصولی کشاورزی در حوزه دریاچه ارومیه را متوقف و شیوههای آبیاری را با کمک کشاورزان اصلاح کنید.
وی ادامه داد: آقای رئیس جمهور! مردم شهرستان بناب و خوشهمهر افزون بر داغ خشک شدن دریاچه ارومیه، شاهد نابودی محیطزیست منطقه خود و بروز بیماریهای صعبالعلاج و نابودی کشاورزیاند. یکی از عاملان اصلی این وضع اسفبار توسعه بدون حساب و کتاب کارخانه شیشهسازی کاوه سودا است. به داد فرجامخواهی مردم مظلوم بناب و مراغه از کارخانه کاوه سودا برسید.
باقری افزود: مردم بناب مدام از بنده سوال میکنند این کارخانه به کجا وصل است که هیچکس جلودار آن نیست؟ در طول این سالیان هر زمان شواهد عینی از تخریب محیط زیست این شهرستان ارائه شده است با این پاسخ که کار کارشناسی صورت گرفته مواجه شدیم.
نماینده شهر بناب و خوشهمهر در مجلس تاکید کرد: آیا کار کارشناسی این است که یک کارخانه آلاینده محیط زیست دو برابر آب شرب شهرستان بناب از سد علویان آب بردارد؟! آیا کار کارشناسی تبدیل آب شرب به پساب سمی و رها کردن آن در بستر رودخانه اصلی شهرستان بناب و آلوده کردن زمینهای اطراف آن است؟ آیا کار کارشناسی غیر آب شرب کردن آبهای زیرزمینی، افزایش بیرویه سختی آب، انتجار حوضچههای سمی و سرزیز شدن به زمینهای کشاورزی در شهرستان بناب، خوشه مهر و مناطق مسکونی است؟! این درد را باید به کجا برد و به که باید گفت؟!
باقری با تاکید بر اینکه توسعه ناپایدار، غیرعلمی و بیرویه آسیبهای جبرانناپذیری به محیط زیست میزند؛ افزود: آیا از خشکشدن و مرگ دریاچه ارومیه درس نگرفتهایم که مرگ زمینهای کشاورزی شهرستان بناب و خوشهمهر و مراغه را به تماشا نشستهایم؟ با کدام منطق در ازای اشتغال چند صد نفر محیط زندگی و آب زیرزمینی و زمینهای کشاورزی ۲۰۰ هزار نفر نابود میشود. کجا دیدهاید که یک کارخانه با زدوبند بتواند نسبت به اخطار همه دستگاههای نظارتی و اجرایی بیتفاوت باشد و حتی نسبت به ادای مسئولیت اجتماعی خود در قبال تخریب محیط زیست بیتفاوت بماند و نماینده و فرماندار یک شهر را به خاطر مخالفت با تخریب محیط زیست تهدید به بازداشت کنند؟
وی توقف توسعه بیرویه کارخانه کاوه سودا را خواسته مردم بناب، خوشه مهر و آذربایجان اعلام کرد و گفت: از مسئولان وزارت نیرو و محیطزیست میخواهم که در صدور مجوز فعالیت به کارخانه کاوه سودا تجدیدنظر کنند و با سلامتی و آینده زمینهای کشاورزی مردم بازی نکنند. مدیون خون شهدا و مردم منطقه نباشند و به جای امضای مجوزها در اتاقهای خود به منطقه بیایند و وضع اسفبار آن را از نزدیک ببینند.
نماینده مردم بناب و خوشهمهر در مجلس در بخش دیگر صحبتهای خود به بیان چند نکته درباره دانشگاه فرهنگیان پرداخت و گفت: در سالهای گذشته آموزش و پرورش همواره مورد ظلم بوده و این ظلم به دانشگاه فرهنگیان و دانشجویان آن هم رسیده است. فقدان امکانات رفاهی، سطح پایین علمی و برخی زدوبندهای سیاسی در اداره این دانشگاه، فارغالتحصیلان را به شدت ناراحت و ناراضی کرده است.
باقری اضافه کرد: کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجویان در هر ماه به بهانههای مختلف و نبود حداقل امکانات رفاهی در این دانشگاه وضع ناراحتکنندهای در آن ایجاد کرده است..
وی درخصوص اخذ مالیات از بازاریان و اصناف هم گفت: موکلان ما گلایه دارند. مؤدیان مالیاتی و مسئولان مربوطه باید مراعات اصناف را کنند. برخورد چکشی در موضوع مالیات جوابگو نیست. در شرایط رکود اقتصادی بسیاری از اصناف و کسبه خرد در پرداخت مالیات مشکل دارند و از موضع موجود ناراضیاند.
نماینده مردم بناب و خوشهمهر در مجلس در بخش دیگر صحبتهای خود درخصوص عملکرد وزارت کشاورزی در فصل برداشت محصول گفت: باز هم شاهد بیبرنامهگی تکراری هستیم. یا برنامهای برای کاشت هدفمند محصولات داشته باشید یا اجازه دهید کشاورزان محصولات خود را صادر کنند. الان دلالان بیشتر از کشاورزان سود میبرند. چشم این همه خانواده شهری و روستایی کشاورز به فروش محصولات در این روزهای سال است.
باقری در ادامه در تذکر به رئیس جمهور در خصوص ساماندهی نیروهای شرکتی، آن را آرزوی صدها هزار نفر از جوانان این کشور خواند و عنوان کرد: همانطور که آقای لطیفی معاون رئیس جمهور مشکل خودشان را حل کردند، مشکل نیروهای شرکتی را همانگونه حل کنند. منتظر تحقق این وعده انتخاباتی آقای رئیس جمهور هستیم و امیدواریم دستگاههای اجرایی بیش از این در این باره تعلل نکنند.
وی همچنین در خطاب به رئیس جمهور، اجرای همسانسازی حقوق بازنشستگان که قانون مصوب مجلس شورای اسلامی است را مطالبه همه نمایندگان مجلس خواند و تصریح کرد: ما در مقابل این قشر که عمر خود را صرف خدمت به کشور کردهاند، مسئولیم. سازمان مدیریت و برنامهریزی این حق بر زمین مانده را اجرایی کند.
نماینده مردم بناب و خوشهمهر در مجلس در پایان در تذکری درباره وضعیت عشایر کشور گفت: تامین نهادههای دامی و نان مورد نیاز این قشر و زیرساختهای کوچ عشایری مطالبه جدی عشایر کشور است، پس آنها را فراموش نکنیم.
نظر شما