۴ علامت غالب اُمیکرون در کودکان/ کدام کودکان سریعا به مراکز درمانی منتقل شوند؟
رئیس مرکز طبی کودکان تهران با اشاره به افزایش امیکرون در کودکان گفت: توصیه میکنم در کمیتههای تصمیمگیری پیرامون سلامت کودکان با حضور کارشناسان بهداشتی و کارشناسان مدارس، نمایندهای از بیمارستان کودکان هم در جلسات حضور داشته باشد که به گونهای تصمیمگیری شود که هم فعالیت آموزشی مدارس محدود نشود و هم اقدام ناگهانی سبب ادامهدار شدن پیک نشود.
به گزارش 9 صبح به نقل از ایسنا، دکتر رضا شروین بدو رئیس مرکز طبی کودکان تهران با اشاره به اینکه همچنان در پیک بروز کووید۱۹ در کودکان هستیم، گفت: تعداد مراجعهکنندگان بالا است. در این بین هرچند عمده افراد درمان سرپایی میگیرند اما تعداد موارد بستری هم قابل توجه است تا جایی که دو بخش و دو ICU را به کووید۱۹ اختصاص دادیم. به طور کلی روزانه حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ مراجعه سرپایی داریم و حدود ۱۰ تا ۱۵ بستری جدید داریم. همچنین میزان موارد بستری ۲ برابر پیک قبلی شده است.
وی افزود: اکنون حدود ۷۰ کودک بیمار بستری داریم که ۲۰ نفر آنها در بخش ICU بستری هستند. علائم غالب در کودکان تب، سرفه، خروسک و در برخی علائم گوارشی است. در کودکانی که بیماری زمینهای دارند کرونا شدیدتر بروز پیدا میکند اما عمده کودکان با درمان سرپایی مرخص میشوند و درصد کمی منجر به بستری میشود.
این فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان تاکید کرد: در مرکز ما از نوزاد تا گروه سنی نوجوانان مراجعه و بستری داریم ولی بیشترین تعداد مراجعهکنندگان بین سنین ۲ تا ۴ سال است.
وی درباره پروتکلهای درمانی کرونا در کودکان اظهار کرد: در اکثر موارد درمان حمایتی انجام میشود و تزریق رمدسیویر در موارد نادر صورت میگیرد. طول دوره بهبودی کودکان نیز وابسته به شرایط مختلف از جمله وجود بیماری زمینهای پیش از ابتلا به کرونا است.
شروین بدو تاکید کرد: توصیه میکنم در کمیتههای تصمیمگیری پیرامون سلامت کودکان با حضور کارشناسان بهداشتی و کارشناسان مدارس، نمایندهای از بیمارستان کودکان هم در جلسات حضور داشته باشد که به گونهای تصمیمگیری شود که هم فعالیت آموزشی مدارس محدود نشود و هم اقدام ناگهانی سبب ادامهدار شدن پیک نشود. بهترین اقدام برگزاری جلسات کارشناسی شده است.
نظر شما