آشنایی با عوارض مصرف ریتالین
مصرف ریتالین و عوارض آن و تکنیکهای مدیریت اضطراب را بدانید.
به گزارش 9 صبح، باتوجه به شروع ایام امتحانات اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه جهت آشنایی جمعیت دانشجویی وبیناری با عنوان ریتالین آری یا خیر؟ با موضوع مصرف ریتالین و عوارض آن و تکنیک های مدیریت اضطراب ،مشترکا با حضور کارشناسان اداره مشاوره و سلامت روان غزاله نیک بین کارشناسی ارشد روان شناسی بالینی و راضیه عباس زاده کاندیدای دکتری نوروساینس برگزار کرد.
در این وبینار مطرح شد: ریتالین یا متیل فنیدیت ،یکی دیگر از آمفتامین هاست که برای درمان اختلال بیش فعالی و نقص توجه به کار می رود و گاها برای حمله خواب هم از درمان با ریتالین استفاده می شود.
ریتالین، عمدتا توسط دانشجویان مورد سوء مصرف قرار می گیرد تا بقیه افراد جامعه که این مصرف به دو دلیل است:
-افزایش تمرکز و بهبود مطالعه دانشجویان - کاهش خواب دانشجویان به خصوص شب های امتحان
همچنین تاکید شد:ریتالین یک ماده محرک اعتیاد آور است که بعد از مدتی مصرف باعث تحمل میشود. دانشجویان فکر میکنند که این دارو بیخطر است و مصرف گاهی اوقات آن در ایام امتحانات مشکلی پیش نمی آید. تحمل به این معناست که فرد بعد از مدتی مصرف برای رسیدن به حالت اولیه نیاز دارد دوز دارو را افزایش دهد و یا فاصله مصرف را کم کند ، به بیان ساده تر اگر کسی با اولین تجربه مصرف بتواند برای مثال ۷ ساعت بدون وقفه مطالعه کند، برای رسیدن به همین ۷ ساعت در نوبت بعدی یا باید تعداد بیشتری قرص مصرف کند و یا نیاز دارد در طی ۷ ساعت دو یا چند بار مصرف داشته باشد.
مصرف خودسرانه این داروی محرک عوارض بسیار زیادی دارداز جمله: افزایش ضربان قلب و فشار خون ،سردرد و سرگیجه،افزایش اضطراب و بی قراری،بی اشتهایی،خشکی دهان و حتی جنون و توهم و.... می باشد.
ریتالین چون محرک است در فردی که بیش فعالی یا مشکلات خواب ندارد خود باعث افزایش اضطراب و بی قراری و کاهش عملکرد صحیح می شود.
نظر شما