خوراکی‌های مفید برای درمان کبد چرب

خوراکی‌های مفید برای درمان کبد چرب

اختلال کبد چرب یکی از بیماری‌های بسیار خطرناک است.

به گزارش 9 صبح، در ایران در سال‌های اخیر مصرف غذاهای ناسالم، بسته بندی شده و فست فود رواج یافته در کنار این پرخوری و سبک زندگی اشتباه نیز باعث شده اختلالات جسمانی خطرناکی نظیر کبد چرب تبدیل به پدیده‌ای رایج شود. اما حتی این بیماری خطرناک هم راه درمان دارد و می‌توان با رعایت توصیه‌های تغذیه‌ای از شدت آن کم کرد.

اختلال کبد چرب یکی از بیماری‌های بسیار خطرناک است که در صورت عدم درمان می‌تواند به عوارض بدی منتج شود، این بیماری در صورت پیشرفت و عدم درمان به احتمال زیاد منجر به چندین بیماری دیگر مانند دیابت و بیماری‌های قلبی و همچنین آسیب کبدی (سیروز)، می‌شود. اکثر متخصصان سلامت برای درمان کبد چرب تغییر رژیم غذایی پرچرب و ناسالم به یک رژیم غذایی متعادل سالم همراه با یک سبک زندگی سالم را پیشنهاد می‌کنند، اما از دانستن این موضوع شگفت زده خواهید شد که افزودن چند ماده ساده به آب گرم نیز می‌تواند به بهبود طبیعی بیماری کبد چرب کمک کند. در این مطلب به برخی از غذاها و ادویه های رایج اشاره می‌کنیم که می‌توانند به طور موثر این وضعیت را برطرف کنند.

لیمو

لیمو منبع خوبی از ویتامین C و آنتی اکسیدان است. نوشیدن آب گرم همراه با لیمو در صبح می‌تواند به کاهش لایه چربی روی کبد و سم زدایی آن کمک کند. علاوه بر این، لیمو، به هضم بهتر و بهبود عملکرد کبد کمک می‌کند.

زردچوبه

کورکومین، ترکیب فعال زردچوبه، دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است. بر اساس مطالعات متعدد، زردچوبه به طور طبیعی می‌تواند به معکوس کردن اختلال کبد چرب در صورتی که این اختلال بر اثر نوشیدن الکل ایجاد نشده باشد، کمک کند.

زنجبیل

زنجبیل دارای خواص ضد التهابی است و ممکن است به سلامت کلی گوارش کمک کند. برخی تحقیقات، نشانگر آن است که مصرف زنجبیل به همراه آب گرم می‌تواند فواید بالقوه‌ای برای سلامت کبد داشته باشد و به کاهش رسوب چربی در این عضو حیاتی بدن کمک کند.

چای سبز

چای سبز حاوی آنتی اکسیدان‌ها، به ویژه کاتچین‌ها (یک نوع فنل و آنتی اکسیدان طبیعی و متابولیت ثانویه که در چای سبز نیز وجود دارد) است که فواید بالقوه آنها بر سلامت کبد مورد مطالعه قرار گرفته است. نوشیدن چای سبز می‌تواند به کاهش التهاب و همچنین به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کند . این چای باعث تقویت بازسازی سلولی نیز می‌شود.

منبع: ایسنا

وب گردی

    نظر شما