تولید نان کامل سنتی به روش صنعتی

تولید نان کامل سنتی به روش صنعتی

آرد کامل نشانگر بهترین کیفیت نان‌ است.

به گزارش 9 صبح، کارشناس فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو کامل گفت: پروانه تولید آرد کامل، نشانگر بهترین کیفیت نان‌ است.

زهره پوراحمد اظهار کرد: پیرو مصوبه کمیسیون اصل نود مجلس، سند پشتیبان امنیت غذا که به تصویب ریاست جمهوری رسیده و در آن تولید نان سالم و عرضه آن در جامعه را از وظایف دولت عنوان کرده است، سازمان غذا دارو اقداماتی را در زمینه تولید آرد کامل که میزان فیبر بالاتری دارد، آغاز کرده است.

وی افزود: تقریباً در هر استان بیش از یک پروانه ساخت برای تولید آرد کامل صادر شده و در حال تولید هستند، کارخانه‌هایی که پروانه ساخت آرد کامل را دریافت کرده اند جزو بهترین کارخانه‌ها هستند و PRS آنها بالای ۱۸۰ است.

به گفته این کارشناس مواد غذایی، پیرو تولید آرد کامل اقداماتی در زمینه تولید نان کامل به روش صنعتی انجام شده و اوایل اسفند ماه اولین نان کامل سنتی به روش صنعتی کلید خورد.

پوراحمد خاطرنشان کرد: بهترین نان، نانی است که دارای پروانه ساخت وزارت بهداشت بوده و مسئول فنی بر موارد اولیه و فرایند تولید آن نظارت دارد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ۷۰ کارخانه تولید کننده آرد کامل و یک کارخانه تولید نان کامل (تافتون) به روش صنعتی در کشور فعال هستند و کارشناسان سازمان غذا و دارو به صورت منظم بر آن نظارت دارند.

منبع: مهر

وب گردی

    نظر شما