پلمب کارگاه غیر بهداشتی تولید همبرگر در البرز
یک کارگاه تولید همبرگر که با ضایعات غیر بهداشتی گوشت همبرگر تولید می کردتوسط مراجع قضایی پلمب شد.
به گزارش 9 صبح به نقل از فرارو؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز از شناسایی و پلمب یک کارگاه تولید همبرگر غیرمجاز در شهرک صنعتی نظرآباد خبر داد.
معصومه جودکی گفت: با بازرسیهای مستمری که توسط تیمهای بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی البرز از تمامی مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی در سطح استان انجام شده و پیگیری گزارشهای بهداشتی که به سامانه ۱۹۰ اعلام میشود، یک کارگاه تولید همبرگر غیرمجاز در شهرک صنعتی نظرآباد شناسایی شد.
وی با بیان اینکه این مرکز با مواد اولیه غیرمجاز از جمله ضایعات گوشت نامناسب در شرایط غیربهداشتی به تولید همبرگر غیر بهداشتی اقدام میکرد که پلمب و به مراجع قضائی معرفی شد، خاطرنشان کرد: بازرسان بهداشت محیط در این مرکز بیش از یک هزار و ۵۰۰ کیلوگرم مواد اولیه و محصول همبرگر آماده توزیع غیربهداشتی را کشف و ضبط کردند.
نظر شما