طرز تهیه پاستای گوجهای ساده و خوشمزه ؛ آموزش مرحله به مرحله پاستای گوجه فرنگی فقط تو یه ماهیتابه!

در این مطلب برای شما طرز تهیه پاستای گوجهای ساده و خوشمزه رو آماده کردیم ؛ با آموزش مرحله به مرحله پاستای گوجه فرنگی فقط تو یه ماهیتابه! با ما همراه باشید .
به گزارش 9 صبح، پاستای گوجهای خوشمزه ،فقط تو یه ماهیتابه! کی گفته غذای راحت نباید خوشگل و خوشعطر باشه؟! پاستای گوجهای یکی از محبوبترین غذاهای ایتالیایی است که با استفاده از پاستا و سس گوجه فرنگی تهیه میشود و طعم ساده اما بینظیری دارد. این غذا را میتوان به روشهای مختلفی آماده کرد؛ برخی نسخهها فقط با گوجه فرنگی ، سس گوجه و ادویه تهیه میشوند و برخی دیگر با گوجه فرنگی ، خامه، سبزیجات یا پنیر نیز به آن اضافه میکنند.
یه پاستای خوشمزه ، بدون دردسر، بدون کلی ظرف کثیف ، فقط با یه ماهیتابه و چند تا مواد ساده! آموزش مرحله به مرحله پاستای گوجه فرنگی رو با هم توی این ویدئوی کوتاه می بینیم ! قول میدم اگه یکبار این پاستای خوشمزه رو درست کنی ، مشتری ثابتش میشی !
مواد لازم برای پاستای گوجهای:
نصف بسته پاستا پنه
۴ تا ۵ تا گوجهفرنگی رسیده
۶ حبه سیر
یک قاشق رب گوجه
قارچ به دلخواه (کم یا زیاد، هرچی دلت خواست)
نصف پاکت خامه
نصف لیوان شیر
ادویهجات: نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن
طرز تهیه پاستای گوجهای:
گوجههارو از وسط نصف کن و بنداز تو تابه با یه کوچولو روغن و سیر — بذار خوب پخته و نرم بشن.
وقتی پوستشون راحت جدا شد ، گوجه و سیر رو له کن.
ادویهها رو بریز روش، هم بزن ، بعد قارچها رو بریز و یه تفت کوچولو بده.
خامه و شیر رو با هم مخلوط کن ، بریز توی تابه.
حالا پاستا رو هم اضافه کن ، یه لیوان آب بریز روش و در تابه رو بذار تا خودش کمکم بپزه و همه مزهها بره تو جونش!
طرز تهیه پاستای گوجهای
آخرش یه پاستای خامهایِ گوجهای داری ، هم چشمنوازه، هم دلی
نکات مهم و تنوعها
برای طعم بهتر، میتوانید کمی جعفری، ریحان یا پنیر پارمزان روی پاستا بریزید.
اضافه کردن خامه یا شیر سس را لطیفتر و بافت آن را غلیظتر میکند.
میتوانید سبزیجاتی مانند اسفناج یا قارچ به سس اضافه کنید تا مقویتر شود.
اگر سس خیلی غلیظ شد، کمی از آب پاستا را نگه دارید و به آن اضافه کنید تا رقیق شود.
پاستای گوجهای کالری متوسطی دارد و بسته به مواد افزودنی (مانند پنیر یا خامه) میتواند سالم و سبک یا کمی سنگینتر باشد.
جمعبندی
پاستای گوجهای یک غذای سریع، خوشمزه و محبوب است که با مواد ساده و در دسترس تهیه میشود و با کمی خلاقیت میتوانید آن را مطابق ذائقه خود تغییر دهید. این غذا هم برای وعدههای روزمره و هم مهمانیها انتخابی عالی است.
نظر شما