جزییات تازه درباره رتبه بندی | دنیا به کام معلمان می شود؟

جزییات تازه درباره رتبه بندی | دنیا به کام معلمان می شود؟

نظر هیأت تطبیق مصوبات مجلس درباره قانون رتبه بندی معلمان این هفته اعلام می شود.

به گزارش 9 صبح؛ هفته پیش قانون رتبه بندی به مجلس و هیات تطبیق قوانین رسید. این هیات ده روز فرصت دارد تا نظر خود را اعمال کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در این باره گفت در مهلت قانونی رسیدگی و نتیجه آن اعلام می‌شود. در صورت مغایر بودن با قانون نیز موارد اعلام خواهد شد.

اکنون پس از گذشت ۱۰ سال از ارائه این طرح و حضور ۶ وزیر در مسند ریاست وزارت آموزش و پرورش، بالاخره اجرایی شدن قانون رتبه بندی معلمان به انتهای خود رسیده است.

وزارت آموزش و پرورش ملزم به اجرای این طرح است و بر اساس قانون، مدیران این وزارتخانه از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ ملزم هستند ضمن تدوین آئین‌نامه اجرایی این قانون، آن را به مرحله اجرا درآورند.

یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش نیز اخیرا گفته است: فرآیند اجرایی رتبه بندی معلم‌ها از ابتدای این هفته آغاز می‌شود.او گفت: دولت مردمی با پس نگرفتن لایحه رتبه بندی و موافقت با افزایش سه و نیم برابری بودجه این لایحه، سعی در ترمیم وضعیت معیشتی معلمان دارد.

سید محمد مولوی عضو کمیسیون آموزش تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت:متاسفانه در تدوین آیین نامه قانون رتبه بندی معلمان ، کل قانون زیر سوال برده شده است.

سید محمد مولوی ، با اشاره به موضوع رتبه بندی معلمان و نگارش آیین نامه های مربوط به این قانون اظهار کرد: اصلاحات طرح رتبه بندی معلمان به درستی مدنظر مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.

این نماینده مجلس تاکید کرد: متاسفانه آنچه که مدنظر ما در این قانون - قانون رتبه بندی معلمان - بود اتفاق رخ نداد چراکه این طرح کمک می کرد تا به غیر از موضوعات معیشتی به جایگاه معلمان هم توجه شود.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس بیان کرد: در حال حاضر مسئولان مشغول تدوین آیین نامه های مربوط به این قانون هستند و گاهی اوقات هم می بینیم که مسئولان امر بر سر برخی از واژه های دچار سو برداشت هایی می شوند که درست نیست و باید این آیین نامه براساس قانون فوق تدوین شود.

صادق ستاری گفت: بسیار خوشحالیم که بعد از ۱۴ سال این مسابقات با حمایت مقام عالی وزارت احیا شد و از حضور پرشور معلمان در سطوح مختلف مسابقه و میزبانی بسیار عالی استان اصفهان سپاسگزار هستم.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین سرمایه هر کشور نیروی انسانی آن است، بیان کرد: نیروی انسانی عامل پیش‌برنده و بسترساز پیشرفت کشور در همه عرصه‌های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی و به ویژه در حوزه تعلیم و تربیت است و در این ساحت، معلم محور اصلی است.

وی با اشاره به اهمیت ساعت تربیت بدنی در مدرسه تصریح کرد: در ساعت‌های مهم تربیتی مسائل زیستی و بدنی مورد تاکید و توجه ما است که بسترساز تحقق اهداف سایر ساعات است و مبتنی بر همین موضوع مسابقات ورزشی فرهنگیان را احیا و در سطوح مختلف آغاز کردیم.

وی افزود: معلمانی که در مرحله کشوری این مسابقات شرکت کرده‌اند می‌توانند سفیران ورزش دانش‌آموزی و نیز سفیران نشاط و شادابی نیرو تعلیم و تربیت باشند.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: طرحی در وزارت‌ آموزش و پرورش با عنوان “هر معلم یک مربی ورزش” در حال بررسی است و شما این توانمندی را دارید که تیم‌داری کنید و می‌توانید در حوزه استعدادیابی ورزش دانش‌آموزی مفید و موثر باشید.

وب گردی

    نظر شما