علت کمبود پول نقد مشخص شد / چرا کرکره برخی عابربانک ها پایین آمد ؟!
محمدرضا جمشیدی، دبیر کانون بانک ها و موسسات اعتباری خصوصی درباره اینکه چرا کرکره برخی خودپردازها در روزهای تعطیل و شب ها پایین است، گفت: ممکن است به دلیل حفظ امنیت باشد. برخی از مقامات قضایی شهرستان های مختلف برای حفظ امنیت شعب به بانک ها توصیه یا الزام به نصب کرکره می کنند.
به گزارش 9صبح،در هفته های اخیر دیده می شود که برخی بانک های دولتی و خصوصی در شب و روزهای تعطیل کرکره خودپردازهای خود را پایین کشیده اند و مردم برای انجام عملیات های بانکی و اخذ پول نقد مجبور هستند در جستجوی بانک هایی باشند که بتوانند از خودپردازهای آنها استفاده کنند.
برخی از مقامات قضایی برای حفظ امنیت شعب به بانک ها الزام یا توصیه به نصب کرکره می کنند
محمدرضا جمشیدی، دبیر کانون بانک ها و موسسات اعتباری خصوصی در این خصوص گفت: خودپردازهای همه بانک های کشور کرکره ندارند و چند بانک کرکره دارند. علت اصلی را باید از این بانک ها جویا شد.
براساس گزارش ها به دلیل امنیت و اینکه برخی مزاحمین به خودپردازها آسیب می زنند و در کیبوردها چسب می ریزند و از این دست آسیب ها که بانک ها باید برای حفظ اموال بانک تلاش کنند، ممکن است علت این باشد. مردم در این شرایط باید به بانک های دیگر مراجعه کنند. این بانک ها تشخیص دادند برای حفظ اموال خود از کرکره استفاده کنند. چون پیش از این خودپردازها کرکره نداشته است و این مساله جدیدی است.
جمشیدی تاکید کرد: برخی از مقامات قضایی شهرستانهای مختلف برای حفظ امنیت شعب به بانک ها توصیه یا الزام به نصب کرکره می کنند.
مصرف پول افزایش یافته است
دبیر کانون بانک ها و موسسات اعتباری خصوصی در پاسخ به این سوال که چرا برخی خودپردازها با کمبود اسکناس مواجه هستند؟ گفت: سیستم و برنامه تمام خودپردازهای بانک های کشور تحت کنترل بانک مرکزی است و شعب دخالتی در برنامه ریزی این عابربانک ها ندارند. بنابراین اگر دیده می شود که عابربانکی فاقد پول نقد است، یا به موقع پول تزریق نشده است و یا به دلیل افزایش تقاضا، مصرف پول بیشتر شده است.
جمشیدی با بیان اینکه در این روزها مصرف پول بیشتر شده است، گفت: ممکن است به دلیل مقررات مالیاتی و رصد و پیگیری تراکنش ها از دستگاه های پُز باشد که باعث شده است بسیاری از مشاغل مختلف به جای استفاده از دستگاه پُز از مردم پول نقد درخواست می کنند. این مساله تقاضا و مصرف پول را افزایش داده است.
نظر شما