فوری؛ دارندگان دسته چکهای قدیمی بخوانند !
پیشتر بانک مرکزی در بخشنامه شماره ۷۹۹۶۶ در تاریخ ۱۴۰۲/۴/۷ به شبکه بانکی اعلام کرداز ابتدای مهرماه سال جاری، چکهای قدیمی (چکهای بدون نیاز به ثبت و تایید در سامانه صیاد) فقط در شعب بانکهای صادرکننده دسته چک پذیرفته میشوند.
به گزارش 9صبح به نقل از تسنیم، از ابتدای مهرماه سال جاری، چکهای قدیمی فقط در شعب بانکهای صادرکننده دسته چک پذیرفته میشوند و دارندگان این دستهچکها در فرصت باقیمانده میتوانند به شعب خود مراجعه کرده و دستهچک صیادی جدید دریافت کنند.
براساس آمار چکهای مبادلهای در خردادماه سال ۱۴۰۲ بیش از ۷ میلیون و ۹۰۰ هزار فقره چک به ارزشی حدود ۵۰۳۶ هزار میلیارد ریال مبادله شد که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد، ۳ درصد و از نظر مبلغ، ۴.۶ درصد افزایش نشان میدهد.
تازهترین آمار بانک مرکزی از وضعیت مبادلات چک نشان میدهد، طی خرداد ماه ۱۴۰۲، ۹۱.۷ درصد از کل چکهای مبادلهشده در سامانه چکاوک وصول شده است. این نسبت از نظر مبلغی نیز معادل ۸۸.۴ درصد است.
تعداد و مبلغ چکهای وصولشده در ماه قبل از آن (اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲) به ترتیب معادل ۹۲.۲ درصد و ۸۹.۳ درصد بوده است. همچنین این نسبت در ماه مشابه سال قبل به ترتیب برابر ۹۰.۵ درصد و ۸۹.۱ درصد بوده است.
پیشتر بانک مرکزی در بخشنامه شماره ۷۹۹۶۶ در تاریخ ۱۴۰۲/۴/۷ به شبکه بانکی اعلام کرداز ابتدای مهرماه سال جاری، چکهای قدیمی (چکهای بدون نیاز به ثبت و تایید در سامانه صیاد) فقط در شعب بانکهای صادرکننده دسته چک پذیرفته میشوند و دارندگان این دستهچکها در فرصت باقیمانده میتوانند به شعب خود مراجعه کرده و دستهچک صیادی جدید دریافت کنند.
در همین زمینه لازم به ذکر است چکهای جدید بنفشرنگ که الزام ثبت و تایید در سامانه صیاد دارند مورد اقبال عمومی بوده و ۸۸.۴ درصد چکهای مبادلهشده از چکهای جدید بوده است.
نظر شما