شوک به بازار دلار بعد از ۲۰ شهریور/ در بازار دلار چه خبر است

شوک به بازار دلار بعد از 20 شهریور/ در بازار دلار چه خبر است

​کاهش قیمت دلار پس از دو روزِ نوسانیِ بازارِ ارز، چه دلیلی داشته؟ گروهی از معامله‌گران معتقدند خبر به بازار ارز خورده، اما فنی‌ها اعتقاد دارند بازارها در مرز مقاومت خرید اشباع شده و قیمت دلار نیاز به تنفس و استراحت پیدا کرده است.

به گزارش 9 صبح؛ در مجموع، گروهی از معامله‌گران معتقد بودند خبر به بازار خورده است. اما گروهی دیگر که فنی‌ها بودند، می‌گفتند بازارها در مرز مقاومت اشباع خرید شدند و بازار باید با کاهش این اشباع را تخلیه می‌کرد. با این نگاه، کاهش قیمت دلار برای تنفس و استراحت بوده است

کاهش قیمت دلار پس از دو روزِ نوسانیِ بازارِ ارز، چه دلیلی داشته؟ گروهی از معامله‌گران معتقدند خبر به بازار ارز خورده، اما فنی‌ها اعتقاد دارند بازارها در مرز مقاومت خرید اشباع شده و قیمت دلار نیاز به تنفس و استراحت پیدا کرده است.

قیمت دلار هرات در دومین روز هفته به افزایش خودش ادامه داد و به سطح مقاومت دوم خود رسید؛ از نظر فنی‌ها دلار دچار اشباع خرید شد. بازار ارز هرات پس از قیمت طلای آب‌شده و قیمت دلار سلیمانیه افزایشی شد و در روز یکشنبه در ۴۹ هزار و ۳۵۰ تومان آغاز به کار کرد. یکشنبه تمامی بازارها افزایشی بودند و پس از اینکه قیمت طلای آبشده از مرز ۱۰ میلیون و ۳۲۰ هزار تومان اصلاح داد، سایر بازارها هم شروع به کاهش کردند. قیمت دلار هرات پس از افزایش تا ۴۹ هزار و ۶۵۰ تومان کاهشی شد و در پشت خط یکشنبه در ۴۹ هزار و ۵۲۰ تومان کار خود را به پایان رساند.

 

البته گروهی از معامله‌گران معتقد بودن کاهش قیمت در معاملات عصر به خاطر صحبت‌های امیرعبدالهیان، وزیر خارجه بود. حسین امیرعبدالهیان در روز یکشنبه گفت سندی معروف به «سند سپتامبر» بین ما و طرف‌های مقابل برجام آماده است. این‌طور که که او گفت سلطان عمان ابتکاری روی میز گذاشت و در چارچوب آن گفت‌وگو‌هایی، به‌طور غیرمستقیم، با آمریکایی‌ها به‌وجود آمد.

در مجموع، گروهی از معامله‌گران معتقد بودند خبر به بازار خورده است. اما گروهی دیگر که فنی‌ها بودند، می‌گفتند بازارها در مرز مقاومت اشباع خرید شدند و بازار باید با کاهش این اشباع را تخلیه می‌کرد. با این نگاه، کاهش قیمت دلار برای تنفس و استراحت بوده است.

در مقام پیش‌بینی کوتاه‌مدت، معامله‌گران معتقدند در روز دوشنبه قیمت دلار هرات می‌تواند برای شکستن مرز ۴۹ هزار و ۶۰۰ تا ۷۰۰ تومان تلاش کند. اگر قیمت در بالای این سطح تثبیت روزانه دهد، می‌تواند خریدار جدید را به بازار بیاورد و به افزایش نرخ تا ۵۰ هزار تومان کمک کند. اما اگر قیمت دلار به بالای مرز مقاومت ۴۹ هزار و ۸۰۰ تومان نرود حمایت مهم ۴۹ هزار و ۲۰۰ تا ۳۰۰ تومان را سر راه دارد. در مجموع معامله‌گران معتقدند تا زمانی‌که قیمت بالای ۵۰ هزار و ۲۰۰ تومان نرود نمی‌توان گفت روند صعودی است.

برای پیش‌بینی میان‌مدت دلار هم می‌گویند بازار ارز پس از ۲۰ شهریور خبری می‌شود. به عقیده اکثر معامله‌گران پس از ۲۰ شهریور قیمت‌ها به‌خاطر اخبار خوب نزولی می‌شوند

 

وب گردی

    نظر شما