اولین یارانه ۴۰۰ هزارتومانی فروردین سال ۱۴۰۳ واریز شد
یارانه نقدی ۴۰۰ هزارتومانی فروردین ماه دهک های ۱ تا ۳ به حساب سرپرستان خانوار واریز شد
در فروردین ماه ۱۴۰۳ و بعد از نوروز ۱۴۰۳ اقشار مختلف جامعه به ویژه دهکهای کم درآمد باید منتظر واریزیهای مختلف از سوی دولت باشند.
یارانه نقدی ۴۰۰ هزارتومانی فروردین ماه دهک های ۱ تا ۳ به حساب سرپرستان خانوار واریز شد
چندی پیش سازمان هدفمندی یارانهها اطلاعیه ای صادر کرد که بر اساس آن زمان واریز یارانه نقدی دهکهای یک تا سه را ۲۵ هر ماه و و سایر خانوارهای مشمول را سی ام اعلام کرده بود.
از کجا بفهمیم که دهک چندم هستیم؟
«دهک درآمدی» عبارتی است که شاید تا پیش از عملیاتیشدن اجرای هدفمندی یارانهها بیشتر در فضای دانشگاهی و در مقالات اقتصادی به کار برده میشد، اما با شروع اجرای طرح هدفمندی یارانهها در سال ۱۳۸۸، این عبارت وارد فضای رسانهای کشور و موجب طرح این سوال در میان بسیاری از قشرهای جامعه شد که در کدام دهک یا به اصطلاح روزهای پیش از آغاز این طرح، در کدام خوشه قرار میگیرند؟ شما هم اکنون با مراجعه به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به نشانی «www.sso.my.gov.ir» و با وارد کردن تلفن همراه سرپرست خانوار میتوانید از دهک خود مطلع شوید. همچنین در همین سایت، میتوانید به دهک خود اعتراض کنید تا بررسی شود.
زمان آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک
مرحله سوم طرح فجرانه الکترونیکنیز از ۱۸ فروردین ماه آغاز شد؛ طرحی که «شرط ۲۰۰ هزار تومان خرید از یارانه» حذف شده و اعتبار تشویقی مشمولان از ۱۲۰ به ۲۲۰ هزار تومان افزایش یافته است.مرحله دوم طرح فجرانه الکترونیک در حالی تا ۱۷ فروردینماه داشت که مرحله سوم آن نیز از ۱۸ فروردین ماه آغاز شد؛ طرحی که «شرط ۲۰۰ هزار تومان خرید از یارانه» حذف شده و اعتبار تشویقی مشمولان از ۱۲۰ به ۲۲۰ هزار تومان افزایش یافته است
خردادماه سال ۱۴۰۲ که دولت طرح کالابرگ الکترونیک را اجرا کرد، ۱۱ قلم کالای اساسی شامل برنج ایرانی، حبوبات، شیر کمچرب، پنیر، ماست کمچرب، مرغ، تخممرغ، روغن مایع، ماکارونی و قند در سبد غذایی این طرح تعریف شد تا از این طریق سفره مردم از تورم حفظ شود؛ سبدی که طبق آنچه که یکی از مجریان طرح کالابرگ الکترونیک گفته، در بازنگری سبد غذایی مطلوب ۱۴۰۲، با توجه به افزایش بار بیماریهای غیرواگیر ناشی از اضافه وزن و چاقی در ایران و بر پایه اجماع متخصصان تغذیه سراسر کشور زیر نظر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مقرر شده که میزان انرژی تامین شده از سبد به میزان مورد نیاز برآوردشده برای متوسط جامعه و نه بالاتر از آن باشد.
نظر شما