پیش بینی روند معاملات بورس در روزچهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
در پایان معاملات روز سهشنبه، ۲۱ درصد بازار رشد قیمت داشتند و قیمت سهام ۷۹ درصد از نمادهای بازار افت قیمت پیدا کرد.
به گزارش 9 صبح به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین؛ سقف مالیاتی و وضعیت مبهم دلار نیمایی باعث شده روند معاملات بازار سهام همچنان فرسایشی باشد. ارزش معاملات هم در سطوح زیر سه هزار میلیاردی قرار گرفته که نشان از عدم اقبال سرمایهگذاران نسبت به بازار سرمایه دارد. سرمایهگذاران ترجیح میدهند فعلاً روی سرمایه خود در بازار سهام ریسک نکنند. با وجود این، پول پارکشده بیرون از بازار منتظر فرصتی برای بهبود اوضاع است.
پایان معاملات چهارمین روز هفته، دماسنج اصلی تالار شیشهای با افت ۰.۵۴ درصدی، معادل ۱۲ هزار و ۲۲۶ واحد از ارتفاع این شاخص، در سطح دو میلیون و ۲۶۸ هزار واحدی قرار گرفت.
تجارت نیوز در خبری نوشت:کاهش ارتفاع نماگر اصلی تالار شیشهای در حالی اتفاق افتاد که شاخص هموزن بهعنوان نشاندهنده روند عمومی قیمت شرکتهای کوچک و متوسط، عملکردی موازی به ثبت رساند. شاخص هموزن نیز با افت ۰.۸ درصدی (معادل ۶ هزار و ۳۲۱ واحد) تا پله ۷۵۰ هزار و ۸۰۴ واحدی پایین رفت.
معاملات بورس تهران در آینه آمار و ارقام
تابلو بورس اوراق بهادار تهران، ارزش معاملات خرد (سهام، حق تقدم و صندوقهای سهامی) را در روز سهشنبه، دو هزار و ۸۷۵ میلیارد تومان نشان میداد. گفتنی است تابلو بورس اوراق بهادار تهران، حجم معاملات چهارمین روز هفته را نیز ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون برگه سهم نشان میدهد.
کارشناسان معتقدند هرچه حجم معاملات در محدودههای فعلی شاخص کل، سطوح بالاتری را لمس کند، چشمانداز روشنتری از موج تازه شاخص کل در ذهن سهامداران ترسیم میشود. چراکه ورود سهامداران تازهنفس، راه صعود را هموارتر میکند.
همچنین بررسی آمار مالکیت افراد حقیقی در این روز حکایت از خروج سرمایه آنها از بازار سهام دارد. شاخص ورود و خروج سرمایه حقیقی در پایان معاملات روز سه شنبه بورس، خبر از خروج ۲۳۷ میلیارد تومانی پول حقیقی از سهام، حق تقدم میدهد.
پیش بینی بورس چهارشنبه ۱2 اردیبهشت ۱۴۰۳
شاید اگر دنبال بهترین کلمه برای توصیف معاملات بازار سرمایه در دومین هفته اردیبهشتماه ۱۴۰۳ بگردید، فرسایشی و خستهکننده کلمات متناسبی برای این مقصود به شمار رود. در همین حین، معاملات بازارهای طلا و ارز جان دوبارهای گرفته است.
ربعسکه برای اولین بار از هفته گذشته بالاتر از سطح ۱۵ میلیون تومانی قرار گرفت. از سوی دیگر نیز پس از اصلاح تندوتیز دلار تا محدوده ۶۰ هزار تومانی، اهالی این بازار شاهد برگشت قیمت هستند. این موضوع در کنار عملکرد ضعیف نماگرهای بازار سهام، تالار شیشهای را در رقابت بازدهی هفتگی در جایگاه آخر قرار داده است.
سرمایهگذاران و سهامداران انتظار دارند اوضاع معاملات با اصلاح بند س ماده ۶ قانون بودجه بهبود پیدا کند. همچنین محرک دیگری که بازار را تحت تاثیر قرار خواهد داد تعیین تکلیف وضعیت دلار نیماست. در صورتی که گپ میان دلار نیما و آزاد کاهش یابد، یا حداقل در مسیر کاهش قرار گیرد، تمایل سرمایهگذاران نسبت به خرید سهام افزایش خواهد یافت.
در حال حاضر، بدون مشخص شدن ابهاماتی که در ذهن سهامداران راجع به سقف مالیات و وضعیت دلار نیما وجود دارد، نمیتوان انتظار متحول شدن وضعیت بازار را در روز پایانی هفته داشت.
نظر شما