گرانی به این کالا هم رسید!+ جزییات

گرانی به این کالا هم رسید!+ جزییات

رئیس اتحادیه مبل‌سازان و درودگران ایران گفت: با توجه به مشکلات کشور از قبیل تحریم، جنگ اقتصادی و همه این مسائل؛ تولیدکنندگان صنایع چوب و مبلمان اکنون با ظرفیت ۵۰ تا ۶۰ درصد در حال کار هستند.

به گزارش 9 صبح؛ علیرضا عباسی درباره وضعیت کنونی صادرات صنعت مبلمان کشور به خبرنگار ایلنا گفت: اکنون آماری که از صادرات مبلمان داریم مبتنی بر ۵۰ یا ۶۰ میلیارد تومانی است که رقم قابل توجه و قابل قبولی برای ما نیست. با توجه به مشکلات کشور از قبیل تحریم، جنگ اقتصادی و همه این مسائل، تولیدکنندگان صنایع چوب و مبلمان اکنون با ظرفیت ۵۰ تا ۶۰ درصد در حال کار هستند. این تولیدی‌ها واقعا احتیاج دارند که صادرات در این حوزه افزایش یابد تا بتوانند تولید خود را به ۱۰۰ درصد برسانند و کارگاه‌های ما تعطیل نشوند.

عباسی در ادامه با اشاره به بازار داخلی مبلمان کشور گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی کشور، قدرت خرید مردم برای مبلمان ضعیف شده و اکثر کارگاه‌های ما با ظرفیت پایین در حال کار هستند. به همین دلیل اگر وزارت صمت، بتواند با ما در این زمینه همکاری داشته باشد، می‌توانیم برنامه‌ریزی‌هایی برای صادرات این صنعت با توجه به تحریم‌ها و تمام مشکلات، حداقل به کشورهای حاشیه و همسایه خودمان داشته باشیم.

وی افزود: اکنون اکثر بازارهای مبلمان را در این کشورها، ترکیه و چین گرفته‌اند در حالی که این بازارها حق ما است. حدود ۵۰۰ میلیون جمعیت دور کشور هستند که احتیاج به کالاهای ما دارند اما متاسفانه همکاری لازم در این زمینه وجود ندارد و به همین دلیل آمار صادرات ما خیلی پایین است.

رئیس اتحادیه مبل‌سازان و درودگران ایران در ادامه خاطرنشان کرد: انتظار ما این است که مثل تمام کشورهای پیشرفته و توسعه‌یافته که توجه خاصی به صنایع چوب خود دارند، ما هم به این صنایع اهمیت دهیم. چون صنایع چوب و مبلمان یکی از صنایع سبک و زودبازده با اشتغال‌زایی خیلی بالا است، وقتی این صنعت ده درصد اشتغال کشور را به خود اختصاص داده، بهتر است توجه خاصی هم به آن بشود ولی متاسفانه برخی مسئولان ما توجه کافی به این صنعت ندارند.

عباسی با بیان اینکه وزارت صمت باید برنامه‌ریزی در این خصوص داشته باشد و راهکارهایی که تمام کشورهای دنیا برای صادرات دارند را به کار بگیرد، خاطرنشان کرد: یکی دیگر از کارها در این زمینه، برگزاری نمایشگاه‌ها است و در همه جای دنیا برای صنعت نمایشگاهی، اهمیت خاصی قائل هستند. ولی نمایشگاه‌هایی که در کشور ما برگزار می‌شود، بیشتر یک بازار مکاره برای فروش است و خروجی برای صادرات ندارند.

وب گردی

    نظر شما