کاهش ۵۰ درصدی هدر رفت آرد و نان

کاهش ۵۰ درصدی هدر رفت آرد و نان

رئیس نظام صنفی کشاورزی گفت: با آزادسازی قیمت آرد صنف و صنعت، شاهد کاهش ۵۰ درصدی هدر رفت آرد و نان خواهیم بود.

به گزارش9 صبح، قاسم پیشه ور گفت: سالانه ۱۲ تا ۱۳ میلیون تن گندم تولید و وارد می شود، در حالی که مجموع نیاز کشور ۶.۵ تا ۷ میلیون تن است که ۵۰ درصد آن در تولید، کارخانه، نانوایی و قاچاق از مرزهای کشور هدر می رود.

به گفته او، با توجه به گرانی خوراک دام و طیور، ۶۰ تا ۷۰ درصد نان تولیدی در دامداری های سنتی مصرف می شود که این‌ موضوع در کنار افزایش قیمت جهانی غلات ناشی از جنگ روسیه و اوکراین مزید بر علت شد تا شاهد هدر رفت و قاچاق گندم به آن سوی مرزها باشیم که با اعمال مدیریت آرد و نان، ۵۰ درصد در مصرف آرد و گندم تولیدی صرفه جویی می شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، پیشه ور می‌گوید، با آزادسازی آرد و نان دیگر شاهد هدر رفت گندم تولیدی به سمت واحدهای دامداری، قاچاق و ضایعات نان تولیدی نخواهیم بود.

ظرفیت تولید گندم در کشور ما به گونه ای است که امکان خودکفایی در داخل وجود دارد، اما مافیا به سبب سوء استفاده از ارز ترجیحی به دنبال واردات بودند که با موضوع آزادسازی و نزدیک شدن به قیمت های جهانی، هدر رفت آرد و نان ۵۰ درصد کاهش می یابد.

وب گردی

    نظر شما