از سرگیری دوباره پروازهای مستقیم به اروپا

از سرگیری دوباره پروازهای مستقیم به اروپا

مدیرعامل شرکت ایران‌ ایرتور اعلام کرد که اولین پرواز به مقصد پاریس از تاریخ ۱۲ بهمن ماه آغاز خواهد شد.

به گزارش 9 صبح، پس از قطع پروازهای ایران‌ایر به مقاصد اروپایی به‌دنبال تحریم‌های اتحادیه اروپا، شرکت‌های هواپیمایی به‌زودی این پروازها را از سر خواهد گرفت و اولین پرواز به مقصد پاریس از ۱۲ بهمن ماه آغاز خواهد شد.

او در ادامه افزود که این اقدام پس از سه سال تلاش برای دریافت مجوزهای لازم از اتحادیه اروپا و اخذ مجوز TCO (مجاز به عملیات هوایی بین‌المللی) صورت گرفته است. اتحادیه اروپا بازرسان خود را برای بررسی ناوگان ایران‌ایر و انطباق آن با استانداردهای بین‌المللی به ایران اعزام کرده و تمامی هواپیماها موفق به دریافت تأسیس مجوزهای اروپایی شده‌اند.

بنا به گزارش ایلنا، او همچنین اشاره کرد که پروازهای به مقصد پاریس در روزهای دوشنبه و جمعه هر هفته انجام خواهد شد و ایرباس 310 به‌عنوان ناوگان پروازی برای این مسیر استفاده خواهد شد. به گفته موسوی، تا پایان سال ۳ تا ۴ مقصد اروپایی دیگر، از جمله آلمان، اسپانیا و ایتالیا، به برنامه پروازی ایران‌ایر اضافه خواهد شد.

مدیرعامل ایران‌ایر تور همچنین از توسعه ناوگان این شرکت خبر داد و اعلام کرد که تعداد هواپیماهای این شرکت به 17 فروند افزایش یافته است. ایرباس 310 به‌عنوان ناوگان پروازی برای پروازهای اروپایی، ظرفیت جابه‌جایی ۲۵۰ مسافر را دارد و پیش‌بینی می‌شود که ضریب اشغال این پروازها به صد درصد برسد.

تأثیرات تحریم‌ها بر صنعت هواپیمایی ایران

از سال ۱۳۹۷، تحریم‌ها علیه این صنعت شدت گرفته و اخیراً به طور خاص شرکت‌های هواپیمایی ایران را هدف قرار داده‌اند. به عنوان مثال، در سال جاری، تحریم‌های جدید شامل ایران ایر، ماهان و ساها شد که باعث توقف پروازهای ایران ایر به اروپا به دلیل نگرانی از توقیف هواپیماها شد.

در حال حاضر، ایران با ۲۳ شرکت هواپیمایی و ۱۳۵ هواپیمای فعال روبه‌رو است. میانگین سن ناوگان هوایی ایران ۲۸ سال است که باعث استفاده از هواپیماهای قدیمی‌تر شده است. یکی از مشکلات اصلی، تأمین سوخت برای هواپیماهای ایرانی در فرودگاه‌های خارجی است که به دلیل ارتباط شرکت‌های سوخت‌رسان با شرکت‌های آمریکایی، هواپیماهای ایرانی نمی‌توانند در برخی فرودگاه‌ها سوخت‌گیری کنند.

مقامات صنعت هواپیمایی ایران، از جمله مقصود اسعدی سامانی، دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی کشور بر لزوم اقدامات حقوقی و استفاده از ظرفیت‌های بین‌المللی برای مقابله با تحریم‌ها تأکید کرده‌اند. همچنین، افزایش نرخ سوخت و مشکلات تأمین آن در خارج از کشور، فشار بیشتری بر این صنعت وارد کرده است.

نمایندگان سازمان هواپیمایی کشوری نیز از تلاش‌های حقوقی برای رفع تحریم‌ها خبر داده‌اند و بر لزوم همکاری‌های بین‌المللی برای حل مشکلات موجود تأکید کرده‌اند./اکوایران

وب گردی

    نظر شما