زنانی که این بیماری را دارند، سرطان می گیرند!
تحقیقات یک پژوهشگاه تحقیقات سرطان نشان داد دیابت خطر ابتلا به سرطان پستان را در زنان افزایش می دهد.
به گزارش 9 صبح؛ یک مطالعه شاهد موردی با عنوان بررسی شاخص انسولین غذایی و خطر ابتلا به سرطان سینه با همکاری دکتر عطیه اکبری استادیار پژوهشی مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه ودکترمحمدحسن سهولی دانشجوی دکترای تغذیه دانشگاهانجام شده است.
براساس این گزارش نتایج پژوهش مذکور در مجله معتبر علمی International Journal of Clinical Practiceبه چاپ رسیده است .
به گفته این استادیار دانشگاه براساس مطالعات صورت گرفته تغییرات ترشح انسولین پس از صرف غذا نقش مهمی در بروز و پیشرفت بیماری های مزمن دارد. تحقیق مذکور در همین راستا در مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی انجام شد.
دکتر اکبری خاطرنشان کرد: نتایج این تحقیق نشان داد مصرف رژیم های غذایی که ترشح انسولین در خون را به میزان زیادی تحریک می کنند نظیر نان، غلات، خربزه، عسل، موز، آب هویج، مربای تمشکمی تواند خطر ابتلا به سرطان پستان را افزایش دهد.
بنابر گزارش مرکز تحقیقات سرطان ایران، این پژوهش با همکاری خانم دکتر عطیه اکبری از اساتید مرکز تحقیقات سرطان و آقای دکترمحمد حسن سهولی دانشجوی دکترای تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام شده است و در مجله معتبر علمی International Journal of Clinical Practice به چاپ رسیده است .
نظر شما