پرخاصیت ترین چای در جهان را در این زمان بنوشید!

پرخاصیت ترین چای در جهان را در این زمان بنوشید!

چای سبز را باید پرخاصیت‌ترین نوع چای گیاهی بدانید. اما چه زمانی فواید بیشتری را به بدن میرساند؟

به گزارش 9 صبح؛  چای سبز را باید پرخاصیت‌ترین نوع چای گیاهی بدانید که مصرف آن فواید زیادی را با خود به همراه دارد. اگر جزء آن دسته از افرادی هستید که نوشیدن چای لذت خاصی را به شما القا می‌کند؛ میتوانید چای سبز را یک جایگزین بسیار مناسب برای چای سیاه در نظر بگیرید. این چای یک خواب راحت و عمیق را به شما هدیه می‌دهد! چه چیزی بهتر از این؟ هر چند که فواید آن تنها به خوابیدن منتهی نمی‌شود.

حتی مطالعات نشان می‌دهد چای سبز در پیشگیری از سرطان و بیماری‌های قلبی-عروقی موثر بوده و خاصیت ضد التهابی آن به بدن در برابر ویروس‌ها کمک می‌کند. بیایید کمی بیشتر از فواید این چای دوست‌داشتنی و پرویتامین بدانید.

در بخش قبلی به معرفی برخی از فواید چای سبز پرداختیم. اما مطمئنا میدانید که فواید چای سبز تنها به این موارد ختم نمی‌شود.

چای سبز سرشار از آنتی اکسیدان، مواد معدنی، ویتامین‌ها و فیبر است که نقشی غیرقابل انکار در کاهش کلسترول دارد. البته حواستان باشد شما در صورتی میتوانید از فواید این چای بهره‌مند شوید که آن را به صورت طولانی مدت و همیشگی مصرف کنید. نوشیدن گاه و بی‌گاه آن، فواید آنچنانی را به شما نمیرساند.

چه زمانی چای سبز بنوشیم؟

براساس تحقیقات انجام شده؛ نوشیدن یک فنجان چای سبز در شروع روز فواید زیادی را به بدن میرساند. میزان کافئین موجود در این نوشیدنی انرژی لازم برای شروع یک روز پرانرژی را برای شما فراهم خواهد آورد. علاوه بر این؛ ال تانین موجود در چای سبز از هدر رفتن کافئین جلوگیری می‌کند و باعث می‌شود تا چندین ساعت، انرژی شما پایدار باقی بماند.

همچنین از بروز خواب‌آلودگی در شما جلوگیری به عمل خواهد آورد.

البته نوشیدن چای سبز به عنوان عصرانه نیز میتواند گزینه مناسبی باشد. بهترین نوع چای سبز برای عصرانه گیاهانی با برگ‌های پهن و بالغ هستند. گیاهانی مانند کیوبانچا، کویشیا و هویچا!

میتوانید برای اینکه میزان کافئین موجود در چای سبز را کاهش دهید؛ از آب خنک استفاده کرده و مدت زمان دم کشیدن آن را پایین آورید.

کاهش وزن با چای سبز

اگر میخواهید از طریق چای سبز، لاغر شوید؛ حتما قبل از ورزش روزانه یک یا دو فنجان چای سبز بنوشید تا تاثیر آن دوچندان شود. البته محققان بر این عقیده‌اند استفاده از آب گرم تاثیر عناصر موجود در چای سبز را دوبرابر می‌کند. اجازه دهید مدت چای سبز مدت زمان بیشتری بر روی شعله بماند.

هر چند که انجام این کار، طعم نوشیدنی را تلخ‌تر می‌کند.

    نظر شما