خبر بد درباره برجام

خبر بد درباره برجام

احتمال دارد غربی‌ها تا پیش از انقضای برخی تحریمها طبق برجام(اکتبر)، دست به فعالسازی مکانیسم ماشه بزنند .

به گزارش 9 صبح، برخی از گزارش‌ها حاکیست که هفته گذشته سه کشور اروپایی با دعوت از ده عضو منتخب شورای امنیت سازمان ملل آنها را در جریان رایزنی ها در مورد استفاده از مکانیسم ماشه قطعنامه ۲۲۳۱ برای بازگرداندن تحریم های سازمان ملل درصورت عبور ایران از خطوط قرمز هسته ای قرار دادند.

 مهدی قاسم زاده، فعال فضای مجازی با انتشار پیامی در فضای مجازی نوشت:

احتمال دارد غربی‌ها تا پیش از انقضای برخی تحریمها طبق برجام(اکتبر)، دست به فعالسازی مکانیسم ماشه بزنند اما چون از یکسو درگیر جنگ اوکراین هستند و ازسوی دیگر میدانند که عملا هیچ تحریمی تاکنون لغو نشده، ترجیح میدهند فعلا بمنظور ایجاد تغییر درمحاسبات کشورمان، دست به هراس افکنی بزنند!

علی واعظ چهره مشهور حوزه دیپلماسی نیز نوشت :

برخی از گزارش‌ها حاکیست که هفته گذشته سه کشور اروپایی با دعوت از ده عضو منتخب شورای امنیت سازمان ملل آنها را در جریان رایزنی ها در مورد استفاده از مکانیسم ماشه قطعنامه ۲۲۳۱ برای بازگرداندن تحریم های سازمان ملل درصورت عبور ایران از خطوط قرمز هسته ای قرار دادند.

مکانیسم ماشه

روسیه درباره تبعات تعلل غرب در مذاکرات برجام هشدار داد

رئیس هیات روسیه در مذاکرات رفع تحریم‌ها درباره تبعات تعلل غرب نسبت به ازسرگیری گفت‌وگوهای برجامی هشدار داد.

میخائیل اولیانوف سفیر و نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین روز شنبه با انتشار پیامی در توئیتر نوشت: به نظر می رسد ایالات متحده آمریکا و تروئیکا تصمیم گرفته‌اند برجام را که دستاورد بزرگ در زمینه منع اشاعه هسته‌ای بوده و هست، از بین ببرند.

وی هشدار داد: هر روز که از سرگیری مذاکرات وین را به تاخیر می‌اندازند، ما را به نقطه بی‌بازگشت نزدیک می‌کند.

پیشتر سفیر روسیه در اتریش فقدان اراده تروئیکا و آمریکا برای تکمیل روند گفت‌وگوهای وین را اصلی‌ترین مانع دست‌یابی به توافق نهایی برای ازسرگیری اجرای برجام توصیف و تصریح کرده بود که طرف‌های غربی تمایل خود را به جمع‌بندی مذاکرات از دست داده‌اند.

اولیانوف با بیان اینکه مذاکرات رفع تحریم‌ها در بن‌بست قرار دارد خاطر نشان کرد: مسئولیت آن، برخلاف آنچه سیاستمداران و دیپلمات‌های غربی در رسانه‌ها ادعا می‌کنند بر عهده ایران نیست؛ بلکه بر عهده آمریکا، آلمان، فرانسه و بریتانیا است. این کشورها در حال حاضر آماده از سرگیری و تکمیل مذاکرات در مورد بازگرداندن توافق هسته ای در اسرع وقت نیستند. بنابراین موضوع هنوز در هاله ای از ابهام است و چشم انداز آن کاملاً نامشخص است.

وب گردی

    نظر شما