پورمحمدی در اولین مناظره انتخاباتی ۱۴۰۳ چه گفت؟
مصطفی پورمحمدی، کاندیدای شماره شش انتخابات ریاست جمهوری به سوالات کارشناسان اقتصادی پاسخ داد.
به گزارش 9صبح، مصطفی پور محمدی، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ برای حضور در اولین دور از مناظرات ریاست جمهوری وارد ساختمان صدا و سیما شد. وی پس ادای احترام به مقام شامخ شهدا، وارد ساختمان صدا و سیما شد.
در فرایند قرعه کشی برای مشخص شدن ترتیب صندلی نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری در اولین مناظره، مصطفی پور محمدی، در صندلی ۶ قرار گرفت و پس از اقامه نماز جماعت به همراه دیگر کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری، در جایگاه مشخص شده قرار گرفت.
سوالات مطرح شده توسط کارشناسان اقتصادی از نامزدها
در ادامه برنامه برخی کارشناسان به طرح سوالات خود از نامزدهای چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری پرداختند:
۱- دانشجعفری: آیا دولت شما آنچه در برنامه هفتم پیش بینی شده را قبول دارد؟
۲- غضنفری: هر سال در دولت شما چقدر سرمایه گذاری می شود، از کجا؟ و نقش بخش خصوصی چیست؟
۳- مظاهری: برای تامین رشد هشت درصد سرمایه گذاری همیشه امکان خوبی بوده است؛ برنامه شما برای جلب سرمایه گذاری خارجی و هدایت آن و البته درچارچوب قانون مصوب مجلس و مجمع تشخیص چیست؟
۴- فولادگر: چه برنامه ای دارید که بحث سند راهبردی توسعه صنعتی در کشور تهیه، تدوین و ابلاغ شود؟
۵- پورمحمدی: برای بهبود فضای کسب و کار و ارتقای جایگاه کشور در فضای کسب و کار چه میکنید؟
۶- مروی: برای تامین نهادهها باید ثبت سفارش شود؛ تقاضا برای ارز وارداتی زیاد است و اینها باید ۶-۷ ماه در نوبت بمانند؛ صادرکننده هم برایش نمی صرفد و انگار به او ۳۰-۴۰ درصد مالیات می بندیم. برنامه شما برای بحث پیمان سپاری ارزی چیست؟
۷- نجفی عرب: برنامه مشخصی درباره ثبات بخشی به اقتصاد کلان کشور که فعالان اقتصادی بتوانند در وادی این ثبات که ایجاد میشود، برنامه مشخصی داشته باشند چیست؟ امروز واقعا در این زمینه دچار مشکلیم. صبح بلند می شویم می بینیم تورم و نرخ ارز و ... تغییر کرده است.
حل مشکلات اقتصادی تنها راهحل اقتصادی ندارد
حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در اولین مناظره تلویزیونی، گفت: ما مشکلات اقتصادی را میدانیم. کارشناسان با آمار ارقام آن را میدانند ولی مردم مشکلات اقتصادی را با گوشت و پوست خود لمس میکنند و درگیر آن هستند.
وی افزود: وقتی با کارشناسان اقتصادی بخش خصوصی و اندیشه ورزان این حوزه مباحثه دارم، میگویند حل مشکلات اقتصادی صرفاً راه حل اقتصادی ندارد بلکه این مقوله پیوسته به اجتماع، فرهنگ، مقولات حقوقی و امور سیاسی در عرصههای داخلی و بین المللی دارد و نمیشود بدون توجه به اینها راه حل اقتصادی ارائه داد.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: ما در عرصه بینالمللی نزدیک به دو دهه است که با تحریم روبرو هستیم. برخی که از همان اول گفتند تحریمها مهم نیست حالا هم میگوییم مهم نیست اما دنیا تحریمهای فلج کنندهای را بر ما تحمیل کرده است و ما ساده از کنار آن میگذریم و بعد از مدتی گفتیم که تحریم هم مسئلهای هست و۲۰ درصد ۳۰ درصد آزار به اقتصاد ما میدهد.
حجت الاسلام پورمحمدی اذعان کرد: در نقل و انتقالهای مالی که همه اقتصاد ما گرفتار آن است به گونهای که در میان ۲۰۴ کشور در لیست سیاه سه کشور در نقل و انتقالات مالی قرار گرفتهایم.
وی ادامه داد: فعالین اقتصادی چگونه میخواهند عمل کنند در صورتی که از آن طرف به یک سفارتخانه حمله میشود و کلی تبعات سیاسی بر کشور تحمیل میشود.همچنین حوادث اوکراین و تایوان اتفاق میافتد و ما هزینهها را پرداخت میکنیم اما از مزیتهای آن بهرهبرداری نمیکنیم و سود نمیبریم و نمیتوانیم فرصتها را شکار کنیم، لذا چگونه میخواهیم بدون فرصت شناسی از مسائل بینالمللی مشکلات را حل کنیم.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: جامعه و صنعت ما بزرگ است و باید با دنیا کار کنیم و نیازهای مردم را تامین کنیم. رهبری سالیان سال است ما را به مسائل اقتصادی، به مسائل اجتماعی و انسجام اجتماعی و مشارکت بالا توجه میدهند اما ما چقدر گوش کردیم در حالی که یکسره داریم آسیب میزنیم و این وضعیتی است که جوانان ما را مأیوس و آزاده خاطر کرده است.
وی ادامه داد: امروز نیاز داریم در عرصه داخلی به وفاق ملی برسیم و بدون آن نمیتوانیم مسائل بینالمللی را حل کنیم. در عرصه داخلی به اعجاز اعتماد نیاز داریم زیرا مردم ما را صادق نمیدانند و باور نمیکند و ما هم صادقانه راه حلها را به آنها ارائه دهیم.
نظر شما