سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد:

ایجاد فضای نفرت پراکنی نسبت به اسلام مایه نگرانی شدید است

ایجاد فضای نفرت پراکنی نسبت به اسلام مایه نگرانی شدید است

تخت روانچی با اشاره به پدیده رو به رشد اسلام هراسی درغرب اظهار داشت: ایجاد فضای نفرت پراکنی نسبت به اسلام و مسلمانان در نقاط مختلف جهان که توسط رسانه‌های ضد اسلامی و لفاظی‌های تحریک‌آمیز و متعصبانه برخی از شخصیت‌های سیاسی در غرب برانگیخته می‌شود، مایه نگرانی شدید است.

به گزارش 9 صبح؛ مجید تخت روانچی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی در سخنانی در کمیته اطلاعات مجمع عمومی سازمان ملل متحد با محکوم کردن تحریم های غیرقانونی یکجانبه اظهار داشت:  این تحریم ها سبب افزایش مشکلات اقتصادی، تجاری و مالی برای کشورهای تحت تحریم شده و ضمن تضعیف رشد اقتصادی این کشورها، مانع از دسترسی به تجهیزات و مواد اولیه پزشکی بواسطه ایجاد محدودیت در دسترسی به منابع مالی خارجی می گردد.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران تصریح کردک متاسفانه برخی کشورها همچنان از انحصار فناوری‌های ارتباطی مدرن خود برای تحریف و جعل واقعیت‌های سایر کشورها به‌ویژه کشورهای در حال توسعه استفاده می‌کنند و بدین ترتیب وجهه و منافع آن کشورها را مخدوش می‌کنند که ضرورت دارد این وضعیت نامطلوب، مورد رسیدگی فوری جامعه بین المللی قرار گیرد.

تخت روانچی با اشاره به پدیده رو به رشد اسلام هراسی درغرب اظهار داشت: ایجاد فضای نفرت پراکنی نسبت به اسلام و مسلمانان در نقاط مختلف جهان که توسط رسانه‌های ضد اسلامی و لفاظی‌های تحریک‌آمیز و متعصبانه برخی از شخصیت‌های سیاسی در غرب برانگیخته می‌شود، مایه نگرانی شدید است.

سفیر ایران در سازمان ملل اظهار داشت: زمان آن فرا رسیده است که جامعه جهانی این پدیده را محکوم کند و اقدامات لازم را برای مبارزه با اسلام هراسی و نقض حقوق اولیه مسلمانان انجام دهد.

وی تاکید کرد: در این راستا، ما از  بخش ارتباطات جهانی سازمان ملل می‌خواهیم به تلاش‌های خود برای رسیدگی به این پدیده، به‌ویژه از طریق گرامیداشت 15 مارس به عنوان روز جهانی مبارزه با اسلام‌هراسی ادامه دهد.

سفیر و نماینده ایران در سازمان ملل همچنین با اشاره به اهمیت و محبوبیت زبان فارسی در تعدادی از کشورهای منطقه اظهار داشت: مناسب است دبیرخانه سازمان ملل به تلاش های خود برای اطمینان از انتشار محصولات رسانه‌ای مختلف به همه زبان‌های رسمی و غیر رسمی سازمان ملل، از جمله زبان فارسی که توسط بیش از صد و بیست میلیون نفر در سراسر جهان صحبت شده و به‌طور گسترده به عنوان ریشه فرهنگ و تمدن بزرگ و منبع تفاهم و همبستگی چند ملت است، ادامه دهد.

وب گردی

    نظر شما