مینسترونه؛ سوپ ایتالیایی ضدسرماخوردگی برای روزهای پاییزی

مینسترونه؛ سوپ ایتالیایی ضدسرماخوردگی برای روزهای پاییزی

با شروع فصل پاییز و سرد شدن هوا، بدن ما بیشتر در معرض بیماری‌هایی مثل سرماخوردگی قرار می‌گیره. تغذیه سالم و مقوی یکی از بهترین راه‌ها برای تقویت سیستم ایمنی بدنه. در این مطلب، طرز تهیه یکی از محبوب‌ترین و سالم‌ترین سوپ‌های ایتالیایی، یعنی مینسترونه رو به شما آموزش می‌دیم که نه تنها بسیار خوشمزه و رنگارنگه، بلکه می‌تونه در این روزهای سرد، حسابی شما رو گرم و سرحال نگه داره.

چرا مینسترونه؟

مینسترونه یک سوپ اصیل ایتالیاییه که با مواد اولیه‌ی متنوعی مثل سبزیجات تازه، پاستا یا برنج، و گاهی حبوبات یا گوشت تهیه می‌شه. این تنوع در مواد اولیه، علاوه بر اینکه طعم بی‌نظیری به اون می‌ده، باعث می‌شه یک وعده‌ی غذایی بسیار کامل و سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی باشه. استفاده از سبزیجات مختلف در این سوپ، اون رو به یک منبع عالی برای تقویت بدن و مقابله با ویروس‌ها تبدیل می‌کنه.

مواد لازم

برای تهیه این سوپ خوشمزه، به مواد زیر نیاز دارید:

سبزیجات:

نخود فرنگی: نصف پیمانه

پیاز: ۲ عدد متوسط

هویج: ۲ عدد

کدو سبز: ۲ عدد

ذرت دانه شده: ۱ عدد

کرفس: ۱ ساقه

لوبیا سبز: نصف لیوان

سیب‌زمینی: ۱ عدد متوسط

سیر: ۳ حبه

سایر مواد:

پوره گوجه فرنگی غلیظ شده: ۲ لیوان

ریحان: ۱ دسته

پاستا دانه برنجی: ۱ لیوان (یا هر نوع پاستای ریز دیگر)

آب گوشت یا قلم: ۲ لیوان

آب جوش: ۵ لیوان

نمک و فلفل: به میزان لازم

روغن زیتون: برای تفت دادن

طرز تهیه گام به گام

آماده‌سازی اولیه: ابتدا یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن زیتون در آن بریزید. پیازهای نگینی خرد شده را اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند. سپس هویج و کرفس ریز خرد شده را به پیازها اضافه کرده و تفت دهید تا عطر آن‌ها آزاد شود.

افزودن سبزیجات: حرارت را کمی بیشتر کنید و سایر سبزیجات خرد شده (شامل لوبیا سبز، کدو سبز، سیب‌زمینی، ذرت و نخود فرنگی) را به مخلوط اضافه کنید. به یاد داشته باشید که در این مرحله نمک نزنید تا سبزیجات آب نیندازند و طعم خود را از دست ندهند.

پخت سوپ: پوره غلیظ گوجه‌فرنگی را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس آب جوش و آب گوشت (یا قلم) را به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید سوپ به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت متوسط بپزد.

تکمیل سوپ: پس از ۴۵ دقیقه، پاستای دانه برنجی را به سوپ اضافه کنید. اگر این نوع پاستا را نداشتید، می‌توانید از هر پاستای ریز دیگری استفاده کنید. اجازه دهید پاستا به مدت ۱۵ دقیقه در سوپ بجوشد.

مرحله پایانی: در ۵ دقیقه آخر، سیر رنده شده و ریحان تازه خرد شده را به سوپ اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه دیگر، حرارت را خاموش کنید. سوپ خوشمزه شما آماده است!

وب گردی

    نظر شما