طرز تهیه کیک یخچالی کاراملی؛ دسر دو لایه جذاب و خوشمزه

طرز تهیه کیک یخچالی کاراملی؛ دسر دو لایه جذاب و خوشمزه

کیک یخچالی نوعی دسر لذیذ است که لایه نهایی آن پس از آماده‌سازی، نیاز به پخت ندارد و با چند ساعت ماندن در یخچال آماده می‌شود. با این حال، دستور تهیه‌ی این کیک یخچالی کاراملی شامل پخت یک کیک شکلاتی پایه است که طعم اصلی دسر را می‌سازد و سپس با یک کرم کاراملی غلیظ ترکیب می‌شود. اگر به دنبال یک دسر شکلاتی-کاراملی دلپذیر هستید که بافتی نرم و طعمی غنی دارد، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی کاراملی

این دسر از دو بخش مجزا تشکیل شده است:

مواد لازم برای پخت کیک شکلاتی:

شکر: 200 گرم

کره: 200 گرم

تخم مرغ: 4 عدد

دریافت هدیه

وب گردی

    نظر شما