ناهار امروز؛ سماق قاتوق غذای جالب و لذیذ/ طرز تهیه

خورش ترش سماق یا ترشه سماق قاتق یکی از غذاهای مازندرانی است. مواد اولیه این خورش، سبزی خورشتی، لوبیا قرمز، غوره و سماق است. سبزی این خورش همانند قرمه سبزی شامل تره، جعفری، گشنیز و اسفناج است. در دستور پخت اصلی این غذا از سبزی مخصوص مرغ ترش که نوعی سبزی شمالی است استفاده می شود. این غذا را می توانید به عنوان ناهار یا شام همراه با نان یا برنج نوش جان کنید.
میزان مواد لازم برای خورشت سماق قاتق۴ نفر:
گوشت ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سماق :۴ قاشق غذاخوری
سیب زمینی یک عدد
نمک و فلفل و زردچوبه :یک قاشق چای خوری
لیمو ترش یا نارنج
زعفران :اختیاری
نظر شما