طرز تهیه پاستا گوجه فرنگی

طرز تهیه پاستا گوجه فرنگی

پاستا گوجه فرنگی یکی از آن غذاهایی است که با یک بار امتحان کردن، عاشقش می‌شوید. این دستور پخت ساده و خوشمزه، شما را در کمترین زمان به یک آشپز حرفه‌ای تبدیل می‌کند و تجربه‌ای فراموش‌نشدنی از طعم پاستا را برایتان به ارمغان می‌آورد.

مواد لازم

برای تهیه این پاستای دلپذیر، مواد زیر را آماده کنید:

پاستا پنه: نصف بسته

گوجه فرنگی: ۶ عدد

سیر: نصف حبه

رب گوجه فرنگی: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری (برای رنگ و طعم بهتر)

قارچ: ۱۰ عدد

خامه: حدود نصف تا دو سوم پاکت

آب: نصف لیوان (برای رقیق کردن خامه)

آب: ۲ لیوان (برای پخت پاستا)

جعفری ساطوری شده: یک مشت

پنیر پارمسان: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

ادویه‌ها: نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر آویشن و پودر گوجه فرنگی (در صورت تمایل)

طرز تهیه

مراحل زیر را دنبال کنید تا پاستای گوجه فرنگی شما آماده شود:

آماده‌سازی گوجه و سیر: ابتدا گوجه‌ها را از وسط نصف کنید و همراه با سیر و کمی روغن در تابه بریزید. درب تابه را ببندید تا گوجه‌ها نرم شوند و پوستشان به راحتی جدا شود.

تهیه سس گوجه: حالا گوجه و سیر نرم شده را بکوبید. سپس رب را به آن اضافه کنید و ادویه‌ها را بریزید. قارچ‌های اسلایس شده را اضافه کرده و صبر کنید تا قارچ‌ها نیز پخته شوند.

افزودن خامه و پاستا: خامه را با نصف لیوان آب رقیق کنید و به مواد سس اضافه نمایید. در ادامه، پاستا را به همراه ۲ لیوان آب به تابه اضافه کرده و درب تابه را ببندید تا پاستا کاملا بپزد.

تزئین نهایی: پس از پخت کامل پاستا، آن را با جعفری ساطوری شده و پنیر پارمسان تزئین کرده و سرو کنید.

وب گردی

    نظر شما