طرز تهیه پاستا گوجه فرنگی

پاستا گوجه فرنگی یکی از آن غذاهایی است که با یک بار امتحان کردن، عاشقش میشوید. این دستور پخت ساده و خوشمزه، شما را در کمترین زمان به یک آشپز حرفهای تبدیل میکند و تجربهای فراموشنشدنی از طعم پاستا را برایتان به ارمغان میآورد.
مواد لازم
برای تهیه این پاستای دلپذیر، مواد زیر را آماده کنید:
پاستا پنه: نصف بسته
گوجه فرنگی: ۶ عدد
سیر: نصف حبه
رب گوجه فرنگی: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری (برای رنگ و طعم بهتر)
قارچ: ۱۰ عدد
خامه: حدود نصف تا دو سوم پاکت
آب: نصف لیوان (برای رقیق کردن خامه)
آب: ۲ لیوان (برای پخت پاستا)
جعفری ساطوری شده: یک مشت
پنیر پارمسان: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
ادویهها: نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر آویشن و پودر گوجه فرنگی (در صورت تمایل)
طرز تهیه
مراحل زیر را دنبال کنید تا پاستای گوجه فرنگی شما آماده شود:
آمادهسازی گوجه و سیر: ابتدا گوجهها را از وسط نصف کنید و همراه با سیر و کمی روغن در تابه بریزید. درب تابه را ببندید تا گوجهها نرم شوند و پوستشان به راحتی جدا شود.
تهیه سس گوجه: حالا گوجه و سیر نرم شده را بکوبید. سپس رب را به آن اضافه کنید و ادویهها را بریزید. قارچهای اسلایس شده را اضافه کرده و صبر کنید تا قارچها نیز پخته شوند.
افزودن خامه و پاستا: خامه را با نصف لیوان آب رقیق کنید و به مواد سس اضافه نمایید. در ادامه، پاستا را به همراه ۲ لیوان آب به تابه اضافه کرده و درب تابه را ببندید تا پاستا کاملا بپزد.
تزئین نهایی: پس از پخت کامل پاستا، آن را با جعفری ساطوری شده و پنیر پارمسان تزئین کرده و سرو کنید.
نظر شما