طرز تهیه کوفته گشنیز شیرازی!

طرز تهیه کوفته گشنیز شیرازی!

اگر به دنبال غذایی خوش‌عطر و طعم هستید که اصالت و سادگی را در کنار هم داشته باشد، کوفته گشنیز شیرازی گزینه‌ای عالی است. این کوفته که با گشنیز تازه و معطر تهیه می‌شود، غذایی ایده‌آل برای یک وعده غذایی خانوادگی است و شما را با طعم بی‌نظیر آشپزی شیرازی آشنا می‌کند. در ادامه، مواد لازم و طرز تهیه این غذای خوشمزه را مرحله به مرحله برایتان آورده‌ایم.

مواد لازم برای تهیه کوفته گشنیز شیرازی

برای تهیه این کوفته خوشمزه، به مواد زیر نیاز دارید:

گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم

گشنیز ریز خرد شده: ۲۵۰ گرم

پیاز: ۲ عدد

گوجه فرنگی: ۳ تا ۴ عدد

تنها ارایه دهنده مرکز تماس ابری با اپ اختصاصی

مشاوره رایگان

تخم مرغ: ۱ عدد

برنج پخته شده: ۱ پیمانه

نمک و فلفل: به میزان لازم

زعفران: به میزان لازم

طرز تهیه کوفته گشنیز شیرازی

تهیه این کوفته بسیار ساده است و می‌توانید به راحتی آن را در منزل درست کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی مایه کوفته

ابتدا یک عدد پیاز را رنده کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. سپس برنج پخته شده، گشنیز ریز خرد شده، نمک و فلفل و تخم مرغ را به مخلوط گوشت اضافه کرده و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله دوم: فرم دادن کوفته‌ها

از مایه آماده شده به اندازه دلخواه بردارید و به آن‌ها فرم کوفته بدهید. می‌توانید آن‌ها را به شکل گرد یا بیضی درآورید.

مرحله سوم: تهیه سس کوفته

در یک تابه مناسب، یک عدد پیاز باقی‌مانده را ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس پوره گوجه فرنگی (تهیه شده از ۳ تا ۴ عدد گوجه فرنگی) را به پیاز اضافه کنید. زعفران دم‌کرده و کمی آب نیز اضافه کنید و اجازه دهید سس به جوش آید.

مرحله چهارم: پخت کوفته‌ها در سس

زمانی که سس به جوش آمد، کوفته‌های فرم داده شده را به آرامی داخل سس قرار دهید. حرارت را ملایم کنید، درب تابه را بگذارید و اجازه دهید کوفته‌ها به آرامی بپزند و مغز پخت شوند.

وب گردی

    نظر شما