حمله نایب قهرمان المپیک به فوتبالیست ها
نایب قهرمان المپیک لندن گفت: مسئولانی که پیگیری کردند فوتبالیستها خودرو وارد کنند، باید برای قهرمانان رشتههای دیگر هم همین کارها را انجام دهند تا ناعدالتی نباشد.
به گزارش 9 صبح، احسان حدادی در مورد بازگشتش از اردوی آمریکا اظهار کرد: از ابتدا قرار بود این اردو یک ماهه باشد. من برای صحبت با مربی و بررسی وضعیت به آمریکا رفته بودم، اما شرایط آنطور نبود که انتظار داشتم و هزینهها برای به خدمت گرفتن مربی آمریکایی و اردو بالاست.دنبال این بودم که در این سه، چهار ماه باقی مانده تا بازیهای آسیایی با مک ویلکینز کار کنم اما او اعلام کرد که نمیتواند به ایران بیاید و اگر قرار است تمرین و اردویی باشد باید در همان آمریکا باشد. متأسفانه با این قیمت دلار یک مقدار کار سخت است.
وی در مورد اینکه قرارداد او چقدر است، گفت: مثل قبل ماهی ۷ هزار دلار، اما آن زمان ۷ هزار دلار ۲۰ میلیون تومان میشد اما الان ۳۵۰ میلیون تومان میشود که چیزی حدود ۲۰ برابر است. به همین خاطر یک مقدار شرایط سخت است. البته فدراسیون از قبل هم حدود ۹ هزار دلار به این مربی بدهکار است و او اعلام کرد که اگر قرار است کار کنیم باید این مبلغ هم پرداخت شود.
قهرمان پرتاب دیسک آسیا در مورد اینکه با این شرایط برنامهات برای بازیهای آسیایی چیست، گفت: با این مربی که صحبت کردم به من گفت از اول فصل هم شروع نکنیم مشکلی وجود ندارد و در همین دو، سه ماه باقیمانده مدت تمرین خوب و کافی است. البته کسب مدال طلای بازیهای آسیایی برای من کار سخت و دور از دسترسی نیست چون الان رکوردها حدود ۶۲ متر است. من پیش از این ۶۹ متر هم پرتاب کردهام.
وی در مورد اینکه نظر فدراسیون در این مورد مربی چیست، عنوان کرد: داوری سرپرست فدراسیون گفتم هرطور صلاح میدانید عمل کنید، اما نباید وقتمان را هدر بدهیم. قرار نیست برای گردش به بازیهای آسیایی برویم. من هدفم کسب پنجمین مدال آسیایی است و آرزویم این است که با پنجمین طلا از این رشته خداحافظی کنم. وزیر ورزش هم چندماه قبل که صحبت کردیم به من چراغ سبز نشان داد اما این چراغ سبز تنها کافی نیست و باید شرایط و امکانات فراهم شود.
حدادی ادامه داد: از شهریور سال قبل بدون مربی تمرین کردم. ابتداییترین چیز برای یک ورزشکار حرفهای داشتن مربی است، اما در سن بالاتر دوست دارید یکسری افراد کنارتان باشند و همفکری بدهند. من برای تمرین، مربی و فیزیوتراپ و ماساژور خوب میخواهم تا آسوده به کارم بپردازم. برخی میگویند که برای من هزینه زیاد شد اما اینطور نبوده است. خود رئیس فدراسیون بعد از مدال من در المپیک اعلام کرد بودجه دومیدانی یک میلیارد بود اما بعد از طلای حدادی ۱۰ میلیارد شد. همه جای دنیا همین است. من اعلام کردم که اگر در توانتان است که کمک کنید، بگویید من جلو بروم. آنها گفتند شما کارتان را انجام دهید ما حمایت میکنیم.
نایب قهرمان المپیک لندن در مورد اینکه آیا حدادی به شرایطی نرسیده که حالا بدون مربی بخواهد مدال بگیرد، گفت: من پنج سال قبل که جوانتر بودم و مربی بدنساز فیزیوتراپ داشتم و با اینکه میدانستم حتما طلا میگیرم اما شب قبل از مسابقه نتوانستم بخوابم و حالا شرایط دشوارتر هم شده است. اینکه ۹ ماه تک و تنها بدون مربی و ماساژور جلو بروی کار سختی است. شما ببینید در کدام رشته انفرادی بدون مربی کار میکنند و مدال هم میگیرند. کشتی یا وزنهبرداری همه مربی دارند و در اردو هستند. بدون مربی میتوان جلو رفت اما از درصد موفقیت کم میشود.
وی در مورد اینکه آیا میتوانی برنامه تمرینی ات را از مکویلکینز بگیری، گفت: این هم بستگی به فدراسیون دارد که شرایط را فراهم کند. البته به خاطر شرایطی ارزی کار سخت است. با تمام احترامی که به مربیان داخلی دارم اما در حال حاضر مربی ای نیست که در این مدت کوتاه بتواند به من کمک کند. من خودم زمستان بسیار خوبی را پشت سر گذاشتم و تمرینات بدنسازی خوبی را انجام دادم اما از نظر تاکتیکی و سرعتی یک مقدار مشکل دارم و نیاز است که مربی داشته باشم.
حدادی در مورد اینکه آیا مسابقه تدارکاتی قبل از بازیهای آسیایی داری یا خیر، گفت: فعلا تا دو هفته در تهران تمرین میکنم تا ببینیم چه پیش می آید. فکر میکنم تا قبل از بازیهای آسیایی، دو سه مسابقه شرکت کنم کافی باشد. با این سن و سال نمیتوانید شما در مسابقات زیادی شرکت کنید چون ریکاوریتان سخت میشود.
قهرمان چهار دوره بازیهای آسیایی در خصوص اینکه در چند روز گذشته بحث واردات خودرو توسط فوتبالیستها حاشیههای زیادی داشته است و ورزشکاران دیگر از این موضوع گلایه دارند، گفت: این موضوع قطعا میتواند تأثیرگذار باشد. شما ببینید فضای بازیهای آسیایی چقدر پاداش دارد. نهایتا یکی دو میلیارد، اما واردات یک خودرو میتواند چندین میلیارد برای آن ورزشکار سود داشته باشد. قطعا مسئولانی که پیگیری کردند فوتبالیستها بتوانند خودرو وارد کنند، باید برای رشتههای دیگر هم همین کارها را انجام دهند و انگیزه آنها را بالا ببرند.
وی تاکید کرد: حق رشتههای دیگر هم است که از این شرایط برخوردار شوند. شما ببینید در فوتبال ۲۲ نفر برای بالا بردن پرچم تلاش میکنند اما در رشتههای انفرادی یک نفر، هرکدام هم پرچم ایران را بالا ببرند مردم خوشحال میشوند، پس نباید تبعیض قائل شویم و عدالت رعایت شود.
نظر شما