این نان، بدترین نان است!

این نان، بدترین نان است!

۴۰ سال پیش در ایران، ۴۰ درصد نان‌ها سنگک و ۱۰ درصد مابقی آنها لواش بود ولی امروز این عدد معکوس شده است.

به گزارش 9 صبح؛ مدیر باشگاه هواداران نان کامل محمدرضا خواجه نیاز واقعی کشور به آرد را سالیانه ۸ میلیون تن دانست و اظهار کرد: این در حالی است که نیاز واقعی را ۱۰ میلیون اعلام کرده‌اند اما به طور مشخص ۲ میلیون تن از این آرد حیف‌ومیل می‌شود و نان‌های ماشینی عامل بیکاری کارگران نانوایی‌ها می داند. 

وی ایجاد رقابت سالم بین نانوایان و تولید نان مرغوب‌ را از مزایای اجتماعی این طرح دانست و اظهار کرد: افزایش تنوع نان در کشور و رقابت با کشورهای غربی که حدود ۳۰۰ مدل نان تولید می‌کنند، احیا نان سبوس‌دار با آرد کامل، پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی و تولید نان پرفیبر، کم نمک و کنترل رشد چاقی و دیابت در کشور از مزایای استفاده از آرد آزاد است.

این کارشناس وزارت بهداشت در خصوص تاثیر زیان‌ده شدن نانوایی‌ها گفت: نان‌های دستی بهتر از نان‌های دستگاهی است و هر چه یک نانوائی زیان‌ده شود، سراغ دستگاه‌های بیشتر برقی چون دستگاه‌های سه کاره می‌رود که در نتیجه باعث بیکاری سه کارگر نانوائی می‌شود.

در واقع نان لواش، هم از نظر صنعتی و کاهش بیکاری در ایران و هم از نظر تغذیه برای ایرانیان بسیار مضر است.

وب گردی

    نظر شما