اضطراب جنسی چیست؟

اضطراب جنسی و اختلال نعوظ از مشکلات شایع جنسی است و ربطی هم به جنسیت ندارد.
به گزارش 9 صبح، اضطراب جنسی و اختلال نعوظ از مشکلات شایع جنسی است و ربطی هم به جنسیت ندارد. از دلایل مؤثر بر این اختلال میتوانیم به توقعات و نگرانیهای شخصی از شریک جنسی اشاره کنیم. قرار است رابطه جنسی لذتبخش باشد؛ اما اگر مدام نگران وضعیت پیشروی رابطه باشید لذت بردن برایتان سخت میشود! اگر میخواهید بارقه امید را به زندگی عاشقانه خود بازگردانید، بیاموزید چرا ممکن است اضطراب ایجاد شود و راهکارهای مناسب در این شرایط را یاد بگیرید. در حالت اضطراب رابطه نه تنها رضایتبخش نیست، بلکه بسیار سخت و دشوار است! با ما همراه باشید تا راههای مقابله با این اختلال را به شما آموزش دهیم.
علائم اضطراب جنسی
حالت روحی تأثیر زیادی بر توانایی تحریک جنسی دارد. حتی اگر با کسی باشید که میدانید پیش او جذابیت جنسی دارید، باز هم ممکن است نگران این باشید که آیا میتوانید همسرتان را راضی کنید یا نه؛ این موضوع میتواند انجام رابطه را برای شما غیرممکن کند. می توانید با متخصص سلامت جنسی گفت و گو کنید .
یکی از اثرات هورمون استرس تنگ شدن رگهای خونی است. وقتی خون کمتری به آلت تناسلی برسد تحریک مشکل میشود. البته مردها به شکل معمولی مشکلی در هیجانزده شدن ندارند؛ فقط ممکن است تحت تأثیر اضطراب جنسی قرار گرفته و نتوانند نعوظ پیدا کنند (آلت تناسلی به شکل عمود درنمیآید). اضطراب جنسی در زنان به اندازه مردان مشخص نیست اما بر تحریک زنان تأثیر میگذارد. درواقع از چرب شدن واژن در رابطه جنسی جلوگیری میکند و میل بدنی به معاشقه را از بین میبرد.
به طور کلی اضطراب جنسی بر نحوه عملکرد شما در رختخواب تأثیر دارد و باعث میشود نتوانید به نحواحسن رابطه برقرار کنید. همچنین به حدی شما را مضطرب میکند که یا نمیتوانید سکس داشته باشید یا فعالیت جنسی شما بیش از حد افزایش مییابد. اضطراب در رابطه جنسی میتواند موارد زیر را هم ایجاد کند:
همچنین تحقیقات حاکی از آن است که افراد دگرجنسگرا که اضطراب رابطه جنسی را تجربه میکنند به داشتن تجارب جنسی با پارتنرهای مختلف ترغیب میشوند.
علت استرس هنگام رابطه جنسی
رابطه جنسی فراتر از یک پاسخ فیزیکی است. به عبارتی نوعی رابطه است که با احساسات شما ارتباط دارد. وقتی ذهن شما بیش از حد متمرکز بر رابطه جنسی باشد، بدن شما نمیتواند تحریک و هیجانزده شود. بسیاری از نگرانیهای مختلف منجر به بروز این مشکل میشود؛ نمونهای از این موارد عبارت است از:
ترس و افکار منفی در مورد ناتوانی در ارضاکردن شریک جنسی
تصور بد از شکل بدن، مثل نگرانی در مورد وزن بدن
اختلاف و مشکل در رابطه
نگرانی از اندازه آلت تناسلی مرد
نگرانی در مورد زودانزالی یا طولانی شدن مدت زمان رسیدن به ارگاسم
اضطراب ناشی از عدم امکان ارگاسم یا لذت بردن از تجربه جنسی
تماشای کلیپهای پورن اینترنتی
درگیری روانی ناشی از مسائل مالی، خانوادگی و استرس در کار
این موارد بدن شما را به سمت ترشح هورمونهای اپینفرین و نوراپینفرین سوق داده که تأثیر استرس بر روابط جنسی را تشدید میکند.
نظر شما