کشف تخم های دایناسور در برزیل

کشف تخم های دایناسور در برزیل

باستان شناسان خبر از کشف تخم های دایناسور در برزیل دادند.

به گزارش 9 صبح به نقل از میرر،‌ باستان شناسان موفق به کشف تخم های دایناسور گوشت خواری شدند که ۶۰ میلیون سال پیش در برزیل می زیسته اند.
اطلاعات منتشر شده نشان می دهد در کنار تخم این دایناسور تخم تمساح باستانی نیز بدست آمده است.
به گفته محققان  پس از تجزیه و تحلیل عمیق‌تر توسط تیمی از دیرینه‌شناسان به ریاست" ویلیام روبرتو ناوا"، مشخص شد که تخم‌های دایناسور بزرگ‌تر و پوسته ضخیم‌تری نسبت به تخم‌های تمساح دارند.

"ناوا" که مسئول بیشتر یافته‌ها در موزه دیرینه‌شناسی در ماریلیا است دراین باره گفت: طول تخم‌های دایناسور چهار تا پنج اینچ و عرض دو تا سه اینچ است، در حالی که تخم‌های تمساح‌های باستانی معمولاً بیش از سه اینچ نیست.

"ناوا"  همچنین توضیح داد که پوسته تخم‌های "کروکودیلومورف " از خانواده تمساح های فسیل‌شده بافت متخلخل یا صافی دارد، در حالی که تخم‌های دایناسور دارای بافتی «موجی شکل» هستند.

بستری از تخم‌های فسیل شده دایناسور در برزیل پیدا شده است که اگر تخم‌ها توسط رسوبات سست دفن نمی‌شدند، ۶۰ تا ۸۰ میلیون سال پیش به گوشتخواران شرور تبدیل می‌شدند.

تخم دایناسورها که در نزدیکی شهر Presidente Prudente در داخل سائوپائولو کشف شدند، توسط خاک  اطرافشان تبدیل به ماسه سنگ شده و تخم ها را درون خود گرفته است.
این ماده به‌عنوان یک محافظ طبیعی برای تخم دایناسورها عمل کرده  و چندین لایه شن را در طی میلیون‌ها سال تشکیل داده که از تخم‌ها محافظت کرده است.

منبع:ایران آنلاین

وب گردی

    نظر شما