طریقه درست کردن ساندویچ مرغ پنیری در کمتر از بیست دقیقه!
برای اطلاع از طرز تهیه ساندویچ مرغ پنیری با ما همراه باشید
به گزارش 9 صبح، برای اطلاع از طرز تهیه ساندویچ مرغ پنیری با ما در ادامه همراه باشید. یکی از غذاهای خلاقانه ای است که اگر از مصرف ساندویچ های همیشگی و تکراری خسته شده اید، پیشنهاد می کنم که حتما آن را امتحان کنید. تهیه آن وقت زیادی نمی خواهد و یک شام فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار است.
ساندویچ مرغ پنیری برای شام
مواد لازم:
پیاز
فلفل دلمه ای
قارچ
مرغ ریش شده
سس کچاپ،مایونز،خردل
پنیر پیتزا و چدار
نمک،فلفل،آویشن،پاپریکا
طرز تهیه ساندویچ مرغ پنیری
همچنین ساندویچ مرغ پنیری یکی از غذاهای فست فودی لذیذ و خوشمزه هست و برای پیک نیک گزینه مناسبیه.
مرحله ۱:
ابتدا سینه های مرغ را به اندازه های کوچک خرد کنید. آنها را چند ساعت در پیاز خرد شده و آبلیمو و زعفران دمکرده و نمک و ماست قرار دهید تا طعم دار شوند. سپس آنها را در روغن سرخ کنید تا آب اضافی مرغ ها خارج شود.
مرحله ۲:
اکنون قارچ و فلفل دلمه ای و پیاز را خرد کنید. هویج را نیز رنده کنید. سپس آنها را به تکه های مرغ اضافه کرده و با هم تفت دهید. پس از اینکه نرم شدند، ادویه زردچوبه و نمک را به آنها اضافه کنید. کمی آنها را تفت دهید تا بوی ادویه ها به مشام برسد و سپس آن را از روی شعله گاز بردارید.
مرحله ۳:
اکنون زمان تهیه سس فرا رسیده است. دو قاشق غذاخوری پر از سس مایونز و یک قاشق غذاخوری سس خردل و سس گوجه فرنگی و یک قاشق مرباخوری آبلیمو و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و پودر پاپریکا و مقداری نمک را با هم ترکیب کنید و داخل نان ساندویچی ها بریزید
مرحله ۴:
از ترکیب مرغ در بین نان ساندویچی ریخته و خیارشور در داخل آن قرار دهید. آنها را در یک ظرف پیرکس در کنار هم بچینید و بر روی آنها پنیر پیتزا بریزید. روی ظرف را با کاغذ فویل بپیچانید تا ساندویچ ها خشک نشوند.
مرحله ۵:
ظرف را به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درج سانتی گراد قرار می دهیم و ۵ دقیقه دیگر نیز گریل را روشن می کنیم. اکنون ساندویچ ها برای خوردن آماده است.ساندویچ ها از غذاهای محبوب کودکان و بزرگسالان است. اگر از خوردن ساندویچ های تکراری خسته شده اید، پیشنهاد می کنیم که حتما ساندویچ مرغ پنیری را آماده کرده و با خانواده خود میل کنید.
نظر شما