ادامه آواربرداری از باشگاه پرسپولیس!

ادامه آواربرداری از باشگاه پرسپولیس!

باشگاه پرسپولیس از نظر مالی در شرایط دشواری قرار دارد.

 

به گزارش 9 صبح، آثار بندهای قراردادهایی که محمدحسن انصاری‌فرد امضا کرده، پس از گذشت چهار سال همچنان گریبان باشگاه پرسپولیس را گرفته است.

مدیران باشگاه استقلال و پرسپولیس در دوران مدیریت خود، همواره با مشکل بدهی برجای مانده از گذشته مواجه بوده‌اند. تاکنون نفرات زیادی بر صندلی مدیریت سرخابی‌های پایتخت تکیه زده‌ و بدون توجه به رقمی که باشگاه باید برای آن تأمین اعتبار کند، قراردادهایی بستند که باشگاه را با چالش‌های مالی روبرو کرده‌اند.

یکی از مدیرانی که باشگاه پرسپولیس از قراردادهای مدیریت او بیشترین ضربه را خورده، محمدحسن انصاری‌فرد است. مردی که به‌عنوان یک فوتبالی وارد پرسپولیس شد و قراردادهایی بست که پس از او، کمتر کسی از لزوم ورود یک عضو خانواده فوتبال به حوزه مدیریت صحبت کرد! با وجود گذشت بیش از ۴۲ ماه از استعفای انصاری‌فرد (۲۰ اسفند ۱۳۹۸)، آثار قراردادهای او همچنان بر دوره مدیریت مهدی رسول‌پناه، جعفر سمیعی، مجید صدری و رضا درویش پابرجاست.

پس از  تمدید سه ساله قرارداد بوژیدار رادوشویچ در بهمن ۹۸ با انصاری‌فرد، وی همانند سال‌های قبلی حضورش در پرسپولیس دوران بی‌حاشیه‌ای را سپری کرد. با این حال مدیرعامل وقت باشگاه با این دروازه‌بان قراردادی بسته بود که مطابق آن، باشگاه پرسپولیس در سه سال باید مبلغ ۸۰۰ هزار یورو به رادو پرداخت می‌کرد.

به این ترتیب بازیکنی که در پنج فصل در ۴۲ بازی به میدان رفته بود، با احتساب جرایم دیرکرد باید ۸۵۰ هزار یورو از پرسپولیس می‌گرفت! این پایان ماجرای دروازه‌بان کروات نبود. مدیرعامل پرسپولیس شب گذشته (دوشنبه) خبر داد که این باشگاه به‌خاطر تأخیر در پرداخت مطالبات رادوشویچ، ۲۰۰ هزار دلار دیگر باید به این بازیکن بپردازد که این هم یکی از تأثیرات قراردادی بود که انصاری‌فرد امضا کرد.

پرداخت ۸۳ هزار یورو به آنتونی استوکس که تنها ۶۵ دقیقه برای پرسپولیس بازی کرده بود، شاهکار دیگر مدیریتی پیشکسوت سرخپوشان است که روی آنتن زنده از این بازیکن رونمایی کرد. همچنین هواداران پرسپولیس فراموش نمی‌کنند وقتی تیم محبوب آنها در پایان نیم‌فصل اول لیگ نوزدهم صدرنشین بود، گابریل کالدرون به‌خاطر اینکه ۱۲۵ هزار دلار از قسط ۳۰۰ هزار دلاری خود را دریافت نکرد، قید ماندن در ایران را زد و قراردادش را یک‌طرفه فسخ کرد.

در ادامه مسابقات که انصاری‌فرد همچنان سکاندار پرسپولیس بود، باشگاه تصمیم به انتخاب یحیی گل‌محمدی به‌عنوان جانشین کالدرون گرفت و متعهد شد شش میلیارد تومان بابت صدور رضایتنامه گل‌محمدی به شهر خودرو پرداخت کند. پس از پرداخت ۱.۵ میلیارد، قرار شد ۴.۵ میلیارد باقیمانده در سه قسط پرداخت شود که تأخیر در واریز این مبالغ، طلب شهر خودرو را به عدد هشت میلیارد تومان رساند. مالک باشگاه منحل شده مشهدی سه ماه پیش گفت هنوز پنج میلیارد از این رقم پرداخت نشده است.

واریز نکردن طلب ۹۶ هزار دلاری به حساب اوساگونا که در ۱۰ بازی به میدان رفت و عقد قرارداد با کارگزاری که ریالی به پرسپولیس پرداخت نکرد، برگ‌های زرین دیگری از کتاب پُرافتخار مدیریت انصاری‌فرد بود! مردی که همیشه می‌گوید در «زمان مناسب» درباره مسائل مختلف مدیریت خودش صحبت می‌کند، اما انگار هنوز زمان مناسب فرا نرسیده است.

تصمیمات و قراردادهای انصاری‌فرد درس خوبی برای همه مدیران فوتبال ایران است. سکانداران باشگاه‌ها باید بدانند قراردادهایی که امضا می‌کنند، ممکن است آثار «ما تأخر» داشته باشد و باشگاه را در سال‌های بعد وارد چالش کند؛ همانند اتفاقی که برای انصاری‌فرد و پرسپولیس، ۱۲۸۰ روز پس از پایان همکاری طرفین رخ داده است. آیا این‌گونه مدیران نباید به خاطر اقداماتی که انجام داده‌اند مورد بازخواست قرار بگیرند و پاسخگو باشند؟ تا چه زمانی قرار است مدیران پرسپولیس و استقلال هر کاری که خواستند انجام دهند و کسی هم چیزی به آنها نگوید؟

نظر شما