معجزه جعفری در غذاهای شما

معجزه جعفری در غذاهای شما

سبزیجات معمولا در سبد غذایی ایرانیان جایگاه ویژه‌ای دارد و مصرف آن در بین خانواده‌ها به خوبی جا افتاده است. اما درربین سبزیجات پرخاصیت که هر کدام به نوبه خود برای بدن بسیار پرفایده و مفید هستند جعفری جزو سبزیجاتی است که خوردن آن به شدت توصیه می‌شود.

به گزارش 9صبح، اگر از مزایای این سبزی مطلع باشید آن را در تمام وعده‌های غذایی خود جای می‌دهید. در این مطلب قصد داریم شما را با خواص این سبزی خوش طعم بیشتر آشنا کنیم.

ویتامین‌های موجود در جعفری

برگ‌های جعفری سرشار از انواع مواد مغذی و ویتامین‌ها هستند. خوردن این گیاه می‌تواند از بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری کرده و سلامت بدن را تضمین کند.

ویتامین K: شاید ندانید اما ویتامین K موجود در جعفری بسیار بالاست و برای کسانی که مشکل انعقاد خون دارند بسیار مفید است.

ویتامین C: باورتان نمی‌شود اما ویتامین C موجود در جعفری سه برابر بیشتر از پرتقال است.

ویتامین A: اگر مشکل چشم یا کمبود ویتامین A دارید از خوردن جعفری غافل نشوید.

آهن: خوردن روزانه یک فنجان جعفری خورد شده و خام می‌تواند مشکل کم‌خونی یا خطر ابتلا به کم خونی را کم کند. جعفری دوبرابر بیشتر از اسفناج آهن دارد. همچنین این گیاه سرشار از اسیدفولیک است.

خواص عجیب جعفری

ضدعفونی‌کننده طبیعی: جعفری دارای eugenol است که به عنوان یک بی ‌حسی موضعی عمل می‌ کند و یک ضد عفونی‌کننده برای جلوگیری از بیماری ‌های لثه است.

ضد التهاب: اپی ژنین موجود در جعفری دارای خواص ضد التهابی نیز هست و فلاونوئیدهایی که سبزیجات دارند، بهترین مواد طبیعی برای مبارزه با التهاب هستند. گیاه جعفری برای درمان التهاب کلیه‌ ها و مثانه که ممکن است منجر به سنگ و سنگریزه شود، استفاده می ‌شود.

ضد باکتری: جعفری خواص ضد باکتری نیز دارد. طبق تحقیقات مصری ها مصرف این سبزی و حتی استفاده از روغن این سبزی می‌تواند با باکتری‌ها مبارزه کند.

وب گردی

    نظر شما