هرگز این سیب‌زمینی‌ها را نخورید/ آنها سولانین و کاکونین دو ماده سمی دارند

هرگز این سیب‌زمینی‌ها را نخورید/ آنها سولانین و کاکونین دو ماده سمی دارند

سولانین و کاکونین دو ماده سمی هستند که در سیب‌زمینی‌های جوانه‌زده یافت می‌شوند و به همین دلیل پختن غذا با سیب‌زمینی‌های جوانه‌زده توصیه نمی‌شود. در جوانه سیب‌زمینی‌ مواد سمی وجود دارد که برای سلامتی بسیار مضر است.

به گزارش 9 صبح؛ خراسان به نقل از ریدرز دایجست نوشت: سیب‌زمینی‌های سبز شده (که نور باعث تولید ماده کلروفیل در سیب‌زمینی می‌شود و به رنگ سبز درمی‌آیند) را باید دور بریزید. ماده کلروفیل سمی نیست، ولی سبز شدن نشانه‌ای از افزایش فعالیت تولید سم است.

سم سیب‌زمینی در پوست و جوانه‌های آن وجود دارد. این سم وقتی وارد بدن می‌شود بیماری‌هایی از جمله بیرون‌روی، حالت تهوع، تب، سردرد و دل‌درد ایجاد می‌کند. برای مطمئن بودن از سلامت سیب‌زمینی‌ها بهتر است همیشه آن‌ها را پوست بکنیم. همچنین برای جلوگیری از سبز شدن و جوانه زدن سیب‌زمینی‌ها بهتر است به اندازه مصرف خود خریداری کنیم و آنها را در جای مناسب نگه داریم.

وب گردی

    نظر شما