هرگز در ایام عید در این ساعت شام نخورید

رئیس اداره تغذیه مراکز جمعی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت درباره نکات تغذیه‌ای در تعطیلات نوروز توضیحاتی داد.

به گزارش 9صبح به نقل از باشگاه خبرنگاران، رضا عزتیان رئیس اداره تغذیه مراکز جمعی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: مواد موجود در آجیل مغذی است، اما مسئله مهم طرز تهیه آجیل بو داده است. باید توجه داشت که برای تهیه آجیل از مقدار مناسب نمک استفاده شود.

تعطیلات عید فرصت مناسب برای توجه به مصرف مواد مغذی و تغذیه سالم است‌ و در این ایام به دلیل کاهش تحرک بدنی و مصرف انواع تنقلات به ویژه آجیل احتمال افزایش وزن و بروز چاقی در بین افراد وجود دارد.

رئیس اداره تغذیه مراکز جمعی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اعلام کرد: در ایام تعطیلات عید نوروز توجه به زمان مصرف وعده‌های غذایی از اهمیت بیشتری برخوردار است، به خصوص اینکه به دلیل خوردن انواع شیرینی و دیگر مواد انرژی بدن باید قبل از خواب مصرف شود.

وب گردی

    نظر شما