زن شوهردار از رابطه نامشروع ۶ سالهاش خسته شد ! / فیلمهای شرم آوری از من گرفت و...
در این سالها همیشه به من گفته از تو عکس و فیلم دارم و من همیشه از این که همسرم متوجه شود میترسیدم....
به گزارش 9 صبح ؛ زن ۳۱ ساله با ظاهری رنگ پریده وارد اتاق مشاوره شد. او با چشمانی گریان شروع به صحبت کرد و ماجرا را اینگونه شرح داد مدت ۶ سال است با مردی رابطه پنهانی دارم دیگر از این وضعیت خسته شده ام و نمیخواهم او را ببینم، اما دائم مرا تهدید میکند و میگوید به شوهر و سایر اعضای خانواده ات میگویم.
۶ سال پیش جهت پیدا کردن کار به یک شرکت خصوصی مراجعه کردم و یک فرم پر کردم. بعد از چند روز یکی از پرسنل آن اداره با من تماس و اطلاعات بیشتری از من گرفت و همین امر باعث شد دائما با من در تماس باشد و جهت پیدا کردن کار مرا همراهی کند. تا این که من در آزمون استخدامی قبول شدم و نیازی به کار نداشتم. اما به دنبال وام مسکن بودم و این آقا برای من و همسرم دنبال خانه بود. یک روز با من تماس گرفت که خانهای در اطراف کرج برایمان پیدا کرده مرا به آنجا برد وقتی وارد خانه شدیم متوجه شدم کسی در خانه نیست، اما دیگر دیر شده بود و این فرد نقشه شوم خود را عملی کرد. بعد از آن اتفاق دائم مرا تهدید میکرد که از تو عکس و فیلم دارم و باید با من رابطه داشته باشی و هر بار از ترس این که همسرم متوجه نشود به حرفهای این مرد شیطان صفت گوش میکردم. بعد از مدتی این فرد را از شرکتی که کارمیکرد اخراج کردند. در حال حاضر به من میگوید تو باید مبلغ ۱۰۰ میلیون به من بدهی وگرنه آبرویت را میبرم. چندین بار به خودکشی فکر کرده ام. مطالبی را روی کاغذ مینویسد و روی ماشین همسرم میگذارد.
بدنبال ادعای این زن کارآگاهان اداره پلیس آگاهی با تماس به مرد شیطان صفت از او خواستند برای پاسخ به درخواستهای شرم آورش باید به پلیس پاسخ بدهد.
این پرونده با دستور قاطع دادستان درحال پیگیری است.
نگاه کارشناسی
فهیمه محمدیان کارشناس ارشد روانشناسی بالینی در خصوص این پرونده گفت: ازدواج آغاز شکل گیری خانواده است و برای دستیابی سالم و کامل به نیازهای عاطفی و امنیتی افراد بزرگسال همواره مورد تاکید بوده است. با وجود این که ازدواج رضایت بخش یکی از عوامل مهم بهداشت روانی جامعه محسوب میشود، ولی چنانچه ازدواج و زندگی خانوادگی شرایط نامساعدی برای ارضای نیازهای روانی زوجین ایجاد کند، نه تنها بهداشت روانی تحقق نمییابد بلکه اثرات منفی و گاهی جبران ناپذیری بر جای میگذارد. ازدواج مهمترین قرارداد زندگی هر فرد محسوب میشود. یک ازدواج موفق قادر است بسیاری از نیازهای روانی و جسمانی فرد را در یک محیط امن برآورده سازد. هر ازدواج موفق حاوی سه رکن اساسی است این ارکان عبارتند از: تعهد، جاذبه و تفاهم. تعهد زناشویی قویترین و پایدارترین عامل پیش بین کیفیت و ثبات رابطه زناشویی است. تعهد زناشویی حدی است که در آن افراد دیدگاه بلند مدتی در مورد ازدواج شاان دارند، برای رابطه شان فداکاری میکنند، در جهت حفظ، تقویت و همبستگی اتحادشان گام برمیدارند و حتی زمانهایی که ازدواج شان پاداش دهنده نیست با همسرشان میمانند.
خیانت زناشویی نقض تعهد ۲ نفره است که به شکل گیری درجاتی از صمیمیت عاطفی و فیزیکی با فردی خارج از این رابطه منجر میشود. خیانت زناشویی پدیدهای است که اغلب به خاطر برطرف نشدن نیازهای عاطفی یا جنسی فرد از طریق روابط خارج از حیطه زناشویی به وقوع میپیوندد. زمانی که نیازهای فرد توسط شخصی از جنس مخالف برطرف میشود، آن قدر در فرد احساس رضایت و خشنودی ایجاد میکند که او خطر داشتن رابطه پنهانی با آن شخص را به جان میخرد. بنا به اظهارات مراجع وی در ابتدا زمانهای زیادی را با این فرد جهت پیدا کردن کار و سپس به جهت خرید خانه، سپری کرده بدون اینکه همسرش حضور داشته باشد و همین موضوع باعث آشنایی و روابط بیشتر آنها شده است. در واقع رابطه مراجع و همسرش پاسخگوی نیازهای عاطفی وی نبوده. نادیده گرفتن نیازهای همسر بهمراه فقدان مهارتهای گفتگو کردن موجب پررنگ شدن حضور فرد دیگر شده و باعث شده ویژگیهایی که در رابطه با همسرش نبوده را دوباره احیا کنند. زنان از نظر زیستی تمایل به صمیمیت و ارتباط دارند این تمایل زنان را مستعد جستجوی تحریک عاطفی میسازد و هیجاناتی که مدتها قبل در رابطه زناشویی به فراموشی سپرده شده بود، در رابطه جدید کسب میکنند. یکی از عواملی که موجب مراجعه این فرد شده، فشار روانی ناشی از این رابطه بوده. همچنین نگرانی از آسیب دیدن فرزند، ترس از رفتن آبروی خانواده و خود فرد، در بعد اجتماعی مسائل مالی و شغلی و ااز بین رفتن آبرو در محل کار، احساس انزوا و تنهایی، در بعد معنوی آسیبهایی در حوزه عذاب وجدان و احساس گناه (بخصوص نسبت به همسر) جزء عوامل مهم در پایان دادن به این رابطه است.
هیچ فردی تنها به خاطر یک دلیل دست به خیانت زناشویی نمیزند به خصوص زنان برای عبور از خط و وارد شدن به رابطه فرازناشویی با دشواریهای بسیاری در بیرون و درون خود مواجه هستند، اما وقتی چند عامل در کنار هم قرار گرفته و با هم تعامل میکنند افراد برای عبور از خط مستعد شده و یک رویداد تنها ممکن است فقط به صورت ماشه چکان عمل کرده و آنها را برای عبور از خط تشویق کند.
عوامل فردی:
عدم عزت نفس و اعتماد به نفس
پایبند نبودن به سنتهای اخلاقی و ضعف اعتقادات مذهبی
عدم وجود مهارتهای زندگی جهت برقراری ارتباط بهتر
عوامل خانوادگی:
عدم برقراری ارتباطات عاطفی و صمیمانه زناشویی
بی توجهی به همسر در تامین نیازهای عاطفی منجر به ارتباطات فرازناشویی و گسستگی عاطفی بین زوج شده است.
تعارض با همسر و عدم مهارت در حل این تعارضات
عدم پایبندی به ارزشهای اخلاقی در خانواده
عوامل اجتماعی:
عدم آموزش مهارتهای زندگی در سیستم آموزشی برای عموم جامعه
نظر شما